Jump to content

Καταναλωση σε standby?

mefistofelis

Recommended Posts

πρεπει να καιει ελαχιστα δεδομενου οτι κραταει μονο την 5βολτη ανοικτη...

Γιατι ομως δεν κανεις καλυτερα hibernate?

Αν το βάλεις σε stand by δε μπορεί να κατεβάζει. Αν έχεις Α64 μπορείς εύκολα και γρήγορα μέσα από το λειτουργικό να τον βάζεις να δουλεύει με κατεβασμένο πολ/στη και χαμηλή τάση (ο δικός μου ο 3000+ από 1800 πάει στα 1000 και από 1,4 αν θυμάμαι καλά πάει 1,1V). Για τα υπόλοιπα εξαρτήματα του υπολογιστή δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι.

Ενας συστημα με Prescott σε idle καιει αρκετα παραπανω απο 100W . Περιπου στα 130-150W ειναι η εκτιμηση μου. Αυτα χωρις το monitor .

Eνας Α64 , πεφτει περιπου στα 100-110W .

Φτιάξτε ένα κατεβαστήρ PC με ένα Κ-6 ΙΙΙ / PIII με onboard vga, 1 μονο stick μνήμης, ένα hdd και τρφτκ 250 Watt και είστε τζετ... :D

όταν λες standby δεν εννοείς start --> turn off computer--> standby ετσι?

η εννοεις idle? και μετά να ρίχνει το multi για χαμηλή κατανάλωση.

Standby S1? ή S3? Διαφέρουν αρκετά. Στην δεύτερη περίπτωση τα πάντα σχεδόν κλείνουν και τροφοδοτούνται μόνο οι μνήμες. Κανένα 20άρι Watt θα τα τρώει αλλά όχι παραπάνω.

Στην πρώτη (S1) μάλλον κανένα 60-80άρι αλλά και εδώ απλά μαντεύω.

Για πολύωρο κλείσιμο ρου υπολογιστή και γρήγορο restart δεν υπάρχει καλύτερο από το hibernate.

Ποια η διαφορα του s1 απο το s3?

απάντηση

Standby S1? ή S3? Διαφέρουν αρκετά. Στην δεύτερη περίπτωση τα πάντα σχεδόν κλείνουν και τροφοδοτούνται μόνο οι μνήμες.

H διαφορά τους είναι ότι απλός δεν απαιτείτε τόσο χρόνος να ξεκινησει αφού τα προγράμματα τα έχει ήδη "ανοιχτά" στις RAM.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.