Jump to content

Καντε το case σας να γυαλιζει!!!

mefistofelis

Recommended Posts

Καλη φαση ;)! Προσωπικα παντως δεν θα την παλευα να κατσω να γυαλισω το δικο μου κουτι :D!

Καλα κορυφαιο ....

Το ειχα ξαναδει καπου!

Τι ειναι αυτο το υγρο που βαζει αυτος εκει ?

Πως θα το ζητησω δλδ ?ξερει κανενας ?

Σαν φριγανιερα εγινε το καημενο το pc-ακι. Ασε για το στηριγμα των καρπων του πληκτρολογειου και το ποντικι...... ωραιο χρωμα!

Eντάξει παιδιά λέει σαν οπτικό αποτέλεσμα

εμένα μου θυμίζει κάτι σε chrome silver χρώμα που χρησιμοποιούσα σε μοντελισμό. Το θέμα είναι οτι με τα κουτιά που έχουμε οι περισότεροι απο μας (stacker, armor και μην θυμιθω τον φίλο που έλεγε για το YY cube) μάλλον θα είναι λιγο χάλι. Είναι ωραίο για μικρά κουτακια κατα την γνώμη μου.

Ωραιος ο τυπος, μερακλης.

Να σημειωσω οτι ο συγκεκριμενος οδηγος αφορα μονο κουτια αλουμινενια και οχι σιδερενια.

Ωραιος ο τυπος, μερακλης.

Να σημειωσω οτι ο συγκεκριμενος οδηγος αφορα μονο κουτια αλουμινενια και οχι σιδερενια.

κριμα και σκεφτομουν να κανω το armor ολόσωμο καθρέφτη :103: τώρα που έχασα και τα κιλά να με καμαρώνω μπροστα στον υπολογιστή :051:

laughing out loud.... πάρτε τα cases σας πηγαίντε σε μπανιέρες χρωμίου και θα γίνουν αστερια :p αν δεν ξέρετε που ρωτήστε κάναν πιτσιρικα με κολοφτιαγμενο παπάκι :p σίγουρα θα ξέρει :p (στο site τελευταία σελίδα πάντως λέει Works with any metal)

laughing out loud.... πάρτε τα cases σας πηγαίντε σε μπανιέρες χρωμίου και θα γίνουν αστερια :p αν δεν ξέρετε που ρωτήστε κάναν πιτσιρικα με κολοφτιαγμενο παπάκι :p σίγουρα θα ξέρει :p (στο site τελευταία σελίδα πάντως λέει Works with any metal)

Τοτε γραψε λαθος Γιωργο, μου ξεφυγε το Works with any metal :068:

δεν νομίζω ότι κοστίζει και τόσο... όσο για πληροφορίες ξέρω μονο για περιοχή πειραιά μπανιέρες θα δω που πάνε οι τιμές ;) πάντως τα συγκεκριμένα γυαλίστηκα μονο από αυτούς κατά παραγγελια τα βρίσκεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.