Jump to content

Επιτέλους νέο pc!!!!!!!!!!

superduke

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ήρθαν επιτέλους από το e-shop.Μητρική abit an8 sli fatality,athlon64 3200(τώρα τον έχω στα 2700 με 1,6 τάση),enermax 485w και τέλος msi 7800gt(450/1100).To σύστημα σε ότι παιχνίδια το έχω δοκιμάσει πετάει,ειδικά στο riddick όλα full βγάζει 50-60 fps.Τώρα μου μένουν να βρω καλές μνήμες.Ποιες λέτε ταιριάζουν με τη μητρική?

http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator/modelsinfo.asp?SysID=23537&mfr=ABIT&model=AN8+SLi+Motherboard&Sys=23537-ABIT-AN8+SLi+Motherboard&distributor=0&submit1=Search

Δες αυτες.Πριν λιγες μερες πηρε mo/bo της abit και τελικα αφου δοκιμασε trancend και ocz που δεν ηταν συμβατες κατελειξε σε kingston.Πρεπει να υποστηριζονται και οι corsair αλα ειναι πιο ακριβες

Είδα τις ocz gx pc3200 gold edition.Με 3,5v φτάνουν 260 με 2-2-2-5.Αν όμως θέλω παραπάνω fsb με διαιρέτη και 300*9 γίνεται?Δηλαδή θα δουλεύουν 249 με διαιρέτη.

ειδικά στο riddick όλα full βγάζει 50-60 fps

Μιας που ειπες για αυτο το απιστευτο game, που για μενα σε γραφικα ριχνει ακομα και στο τελευταιο patch του FarCry ισως..

το 50-60 fps τα εχεις σε 1280χ1024, με soft shadows on (2.00++) ?

H με Shaders 2.00 ?

Για να καταλαβω τη δυναμη της 7800gt!

Λογικα με shoft shadows on υποθετω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.