DioNiSis Ιούλιος 24, 2010 #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2010 τελικα μου ηρθε χθες, ολα οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 21, 2010 #62 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 Πριν λιγο πηγα να αγορασω ενα πραγματακι απο ebay με την προπληρωμένη μου ( ate prepaid ) και τσιμπάω το εξης μύνημα . ps . Ειμαι σιγουρος οτι το υπολοιπο της ξεπερνα την αξια του προιοντος + των μεταφορικων . Τι παιζει λετε ? Την καρτα την ειχα βγαλει πριν κανα 6 μηνο - 8μηνο μηπως εχει λήξει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 21, 2010 #63 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 πάρε ένα τηλέφωνο στην τράπεζα να δεις. από εδώ μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 21, 2010 #64 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 Η κάρτα γράφει επάνω πότε λήγει. Εσύ κοίτα μόνο τους κανόνες του ebay μήπως άλλαξε κάτι που σε επηρεάζει και δεν παίρνουν πλέον την κάρτα σου.εγώ πάντως δουλεύω με paypal και είναι easy as hell. Τρώει βέβαια αρκετά κατά τη γνώμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 21, 2010 #65 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 Αυτη ειναι η κάρτα , αλλα με μπερδεύει . λέει 12 9ου? η 9 12ου ? Η ισως 9ος 2012 Οπως και να χει θα παω τράπεζα αυριο πρωι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 21, 2010 #66 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 έννατος του 2012. Είναι καινούργια; Μπας και δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα;notos galleries πουλάκι μου ε; consiler consiler? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 21, 2010 #67 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 Ο αναπτηρας κλασικα ευγενικη προσφορα συναδέλφισσας. : P Καινουρια ειναι σχετικα ( την εχω κανα 8μηνο δλδ ), εχω αγορασει 3-4 φορες με αυτην . Τωρα κατεβηκα και στο ατμ που εχω διπλα απο το γραφειο και λεει οτι μεσα εχει 9 ευρω ( αυτο που ηθελα να αγορασω εκανε 5 dollars με δωρεαν μεταφορικα ) αλλα ειναι διαθέσιμα μειον 4 Οποτε κατι με το υπόλοιπο παιζει . :suicide2: Θα παω τράπεζα αυριο πρωι να ρωτήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 21, 2010 #68 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 Τράβα κινήσεις να δεις τι παίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 21, 2010 #69 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 Σωστος . Απλα θυμομουν τελευταια φορα της ειχα βαλει 20 ευρω , πηρα κατι που εκανε 9dollars ( ενα car mount για το htc ) κατι αλλο που εκανε 7 dollars ( Eνα handsfree για το htc παλι δωρεαν μεταφορικα και τα 2 ) οποτε θα επρεπε να εχει υπολοιπο κανα 9 dollar περιπου. Και της βαζω μικροποσα η συγκεκριμενο το ποσο για σιγουρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 21, 2010 #70 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 Την προμήθεια της τράπεζας και την αλλαγή συναλλάγματος την υπολόγισες;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 21, 2010 #71 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 Οχι , καθαρα ποσα μονο απο τις αγορες . Οποτε αυτο θα ειναι που λες. Οι κινησεις βγαζουν αυτα που εχω αγορασει οντως και οτι εχω φορτωσει , χωρις καποια αλλη μικροχρεωση και στο τελος δινει υπολοιπο 8,21 ευρω. Επισης Το υπολοιπο σε αποδειξη βγαζει Λογιστικο υπολοιπο 8,21 --> διαθέσιμα -4.52 οποτε ειναι ''χρεωμενη'' αν καταλαβαινω σωστα 12,73 ευρω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 21, 2010 #72 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 πως βαζεις λεφτα στην καρτα? Με την χρεωστικη??Καινουρια ή παλια? Οι παλιες χρεωνουν ενω οι καινουριες ειναι free of charge. Προσφατα εβγαλα ..δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομα..και λεει 10/12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 21, 2010 #73 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 Χρεωνει 2 ευρω αλλα επειδη την φορτιζω απο τραπεζα παντα οταν θελω να βαλω 50 τους δινω 52 . Οταν θελω να βαλω 20 τους δινω 22 κοκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Σεπτέμβριος 21, 2010 #74 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 Κρατα αυτο https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_convert-currency-genericΙσως σου φανει χρησιμο (φυσικα στη πραξη θα δεις οτι δεν ειναι αυτη η ισοτιμια αφου υπαρχει και η προμηθεια του ebay/paypal στη μεση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 21, 2010 #75 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 Χρεωνει 2 ευρω αλλα επειδη την φορτιζω απο τραπεζα παντα οταν θελω να βαλω 50 τους δινω 52 . Οταν θελω να βαλω 20 τους δινω 22 κοκ.την επομενη φορα που θα πας κανε αιτηση για αλλαγη καρτας σε νεου τυπου ..με τσιπακι (οπως η prepaid που εχεις).Μπορεις να "φορτιζεις" την prepaid τζαμπα απο το atm..(ελπιζω να μην μου τα ειπαν/καταλαβα λαθος). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Σεπτέμβριος 21, 2010 #76 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 Λογαριασμό παιδιά με προπληρωμένη κάρτα visa elektron και web banking για παρακολούθηση των κινήσεων και άμεση ενημέρωση των χρεώσεων. Η καλύτερη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 21, 2010 #77 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 την επομενη φορα που θα πας κανε αιτηση για αλλαγη καρτας σε νεου τυπου ..με τσιπακι (οπως η prepaid που εχεις).Μπορεις να "φορτιζεις" την prepaid τζαμπα απο το atm..(ελπιζω να μην μου τα ειπαν/καταλαβα λαθος).αυτό ισχύει μόνο για την ΑΤΕ ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 21, 2010 #78 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 δεν ξερω αν ειναι "μονο"....ειναι σιγουρα στην ατε..μιας και σε αυτην κινηθηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 22, 2010 #79 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 την επομενη φορα που θα πας κανε αιτηση για αλλαγη καρτας σε νεου τυπου ..με τσιπακι (οπως η prepaid που εχεις).Μπορεις να "φορτιζεις" την prepaid τζαμπα απο το atm..(ελπιζω να μην μου τα ειπαν/καταλαβα λαθος). ( οτι λεω απο εδω και κατω αφορα prepaid ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ - ΑΤΕ )Φορτιζεις απο ΑΤΜ με 1 ευρω αντι για 2 που ζητανε στο ταμειο . 2ον . Για να φορτισεις prepaid δεν την φορτιζεις βαζοντας την prepaid στο ατμ και ριχνοντας 20ρικο πχ στο ατμ αλλα ΠΡΕΠΕΙ να εχεις μαζι σου την αναληψεως ( απο λογαριασμο ) πατας επιλογη ΜΕΤΑΦΟΡΑ , και μετα δινεις τον αριθμο της prepaid και περνιουνται. Μολις γύρισα απο την ΑΤΕ : D . ( ελπιζω να μην μου ειπαν αρλουμπες ) Eπισης δεν εχω καταλαβει γιατι μου βγηκε αρνητικο -4 κατι , . Αυτοι προμηθεια κρατανε μονο απο την φορτιση οχι απο τις αγορες οποτε μενει ενα ερωτημα μου . ( το οποιο ισως ειναι noob οποτε μην βαρατε ) Κραταει και το ebay σε καθε αγορα ? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 22, 2010 #80 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Ποια απο τις 2 εχεις??? Η παλια -κατω στην φωτο- χρεωνε..(και χρεωνει δλδ οσοι την εχουν) Η νεα -πανω στην φωτο...με το chip- λενε οτι δεν χρεωνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.