apotsi Σεπτέμβριος 21, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 κάπως έτσι όπου γκρί είναι το ψυγείο και κόκκινη η αντλία, και αφού σου αρέσει το ξύλο θα μπορούσες την μία πλευρά που φαίνεται από τα πλαγια να την καλυψεις με ξύλο, χωρίς να έχεις πρόβλημα στον αερισμό του ψυγείου, καθώς θα έχει αρκετή άπλα από τα πλάγιαΑαααα.... Ναι, αλλά έτσι δεν θα "παιδεύεται" παραπάνω το νερό στην πορεία του; Ενώ έτσι που το έχω είναι λόγω βαρύτητας πιό εύκολη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Σεπτέμβριος 21, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Ααααα.... Ναι, αλλά έτσι δεν θα "παιδεύεται" παραπάνω το νερό στην πορεία του; Ενώ έτσι που το έχω είναι λόγω βαρύτητας πιό εύκολη. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με αυτό. Αν η αντλία είναι αρκετά δυνατή δεν θα έχεις καμία διαφορά πιστεύω, μία δοκιμη θα μας πείσει (αντε καντο εσυ για να ξέρουμε για το μέλλον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 21, 2005 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Ωραιος ο Τολης ! Συνεργασια σε οικογενειακο περιβαλλον ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Σεπτέμβριος 21, 2005 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Με τέτοια πτώση σε full load πότε θα αυξήσεις λίγο -τουλάστιχον- τα ρολόγια σου?Μεγιές και καλορίζικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 21, 2005 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Ξέχασα να πώ ότι οι ανεμιστήρες ρουφάνε αέρα από το ψυγείο, γιατί ώς γνωστόν ο ζεστός αέρας είναι και ελαφρύτερος, οπότε και πάει προς τα πάνω....Ναι , αλλα μηπως με το να σπρωχνουν γινεται καλυτερη δουλεια ? Συνηθως λειτουργει καλυτερα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 21, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Μιά χαρά είναι οι θερμοκρασίες του ψυγείου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 21, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Με τέτοια πτώση σε full load πότε θα αυξήσεις λίγο -τουλάστιχον- τα ρολόγια σου?Μεγιές και καλορίζικαΠόσο ακόμα...; Μετά θα πρέπει να του δώσω παραπάνω ρεύμα. Ενώ έτσι είμαι default τάσεις, και δεν θέλω να τον ζορίσω παραπάνω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 21, 2005 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Πόσο ακόμα...; Μετά θα πρέπει να του δώσω παραπάνω ρεύμα. Ενώ έτσι είμαι default τάσεις, και δεν θέλω να τον ζορίσω παραπάνω....Ρε πιες του το αιμα ! :077: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 21, 2005 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Mπραβο Αποστολη. Μεγειες και καλοδουλευτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 21, 2005 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Βρες τη φώτο βρε ....Τα λένε και δεματικά, κύριέ μου.... Μα δεν ειπα οτι δεν τα λενε δεματικα απλα το ανεφερα μηπως καποιος δεν καταλαβαινε τι ειναι αυτο που ειπα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 21, 2005 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Καλα τοσο καιρο δεν ειχες ? Καλοδουλευτο λοιπον Ερωτηση.... Γιατι δεν αλλαζεις τον μαλακο σωληνα με τον σκληρο ? Η απλα για να μη λυγιζει μπορεις να βαλεις περισσοτερο σωληνα που θα κανει μια "βολτα" εκει γυρο κ με τροπο θα μπαινει στο ρακορ του δοχειου χωρις να λυγιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 21, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Το θέμα είναι ότι τώρα το έφτιαξα. Και επειδή βαριέμαι να ξαναδειάζω για να αλλάξω σωλήνα (που τον έχω, δεν είναι ότι δεν τον έχω) κοιτάζω για άλλες λύσεις.Η λύση του Arlo παραπάνω http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showpost.php?p=143996&postcount=18 νομίζω ότι είναι καλή, αν βρώ τέτοιο πράγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 21, 2005 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Κ πολλα σφηχτιρακια να βαλεις (οχι stripes ... τα σιδερενια λεω) παλι θα σου γινει η δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 21, 2005 Author #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Κ πολλα σφηχτιρακια να βαλεις (οχι stripes ... τα σιδερενια λεω) παλι θα σου γινει η δουλεια Το σκέφτηκα κι αυτό, αλλά φοβάμαι μήπως τα παρασφίξω. Μάλλον αυτό θα κάνω...Επιστρέφω αμέσως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 21, 2005 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 βασικα ειναι κ μεγαλη η γωνια που σχηματιζεται τωρα που το ξαναειδα...οποτε λιγο δυσκολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 21, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 βασικα ειναι κ μεγαλη η γωνια που σχηματιζεται τωρα που το ξαναειδα...οποτε λιγο δυσκολο...Κι όμως... Η εγχείρηση πέτυχε. Ο ασθενής (δεν πέθανε, αμέσως...) διεσώθει... Και με το που το έκανα αυτό και έφυγε το τσάκισμα.... 34οC ο επεξεργαστής σε full load... Μιά χαρούλα... Είπα να αλλάξω και το tank με ένα καινούργιο "μικρούλι" που βρήκα στο δρόμο, .... :119: :119: :119: :119: (σε σύγκριση με τ' αμάξι μου) Αλλά φοβήθηκα μην ΧΑΣΩ την αντλία.... μουαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Σεπτέμβριος 21, 2005 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 lol? wtf is this? ομιτζι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Σεπτέμβριος 21, 2005 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Μεγειες και απο εμενα!Να σε ρωτησω ποια μητρικη της asus εχεις?Εβρισκε πουθενα το πλεξι σε κανα πυκνωτη κατα την εγκατασταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 21, 2005 Author #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 ASUS P4C800-E Deluxe rev. 2Όχι, δεν έβρισκε πουθενά. Απολύτως κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 21, 2005 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Πολυ ωραια... LOOOOL δε χοραει k να το ανεβασεις αυτο :D Aν θες μπορεις απλα να βαλεις κ την αντλια στο μπανιο...(το εχω κανει...)ηταν κ κρυο το νερακι μια χαρα για τεστακια κ μετα που ζεστενεται κανεις κ ενα μπανακι ROFL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.