Jump to content

X800XT αθόρυβη ψύξη

Whiteyez1442169121

Recommended Posts

Λοιπόν μιας και κάνω προσπαθώ τώρα τελευταία να κάνω ένα ποιό αθόρυβο σύστημα λέω να αλλάξω τον θορυβώδη ανεμιστήρα αυτης εδώ της κάρτας : http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_landing.php?gpid=20 μαζί με την ψύκτρα φυσικά σε κάτι ποιό αθόρυβο, θέλω προτάσεις για κάτι όχι πολύ ακριβώ με αρκετά καλές επιδόσεις, δεκτές και w/c λύσεις, (μιας και σήμερα πήρα το THERMALTAKE BIG WATER LCS).

Κάτι ακόμη αν αλλάξω ψύκτρα θα χάσω την εγγύηση σωστά?,να το διακινδυνέψω? 530ευρα ήταν αυτά.Αν και πρόσφατα λόγο προβληματικού τροφοδοτικού ( http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=916&Product_Id=256740 ) απο το :076: ΠΛΑΙΣΙΟ κάικε η καρτούλα μου και μου έδωσαν ολοκαίνουργια,

(Τώρα ευτυχώς πήρα ένα antec και βρήκα την υγειά μου. Να προσθέσω ότι δεν έχω κάνει ούτε πρόκειτε να κάνω o/c σε κανένα υλικό του ύπολογιστή.(κάποτε στο μακρινό μέλλον ίσως).

Δεν την χάνεις την εγγύηση, μην ανησυχείς (αρκεί βέβαια σε περίπτωση που χρειαστεί να επιστρέψεις την κάρτα για αντικατάσταση, να έχεις ξαναβάλει την δική της ψύκτρα και να μη φαίνεται τίποτα). Για τη συγκεκριμένη κάρτα το καλύτερο που μπορείς να πάρεις είναι κάποιο ati silencer. Υπάρχει και το vf700 της Zalman αλλά είναι λίγο ακριβότερο.

Θα σου πρότεινα την λύση της Arctic Cooling μιας και την έχω και εγώ (σε έκδοση για NVidia) και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Σχεδόν αθόρυβη και χαμηλοτερες θερμοκρασίες. Μοναδικό πιθανό πρόβλημα το μέγεθος, μιας και θα σου "φάει" 2 θέσεις επέκτασης.

Για περισσότερα δες στο site της Arctic Cooling και για ενδεικτική τιμή δες εδώ.

Το μοντέλο που σου κάνει είναι το Arctic Cooling ATI Silencer 4 (ATI X800 (R420) SE, PRO, XT, XT PE, AIW series).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.