Cthulhu Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2005 Παίδες, αποφάσισα να αλλάξω κουτί και είμαι μεταξύ των εξής δύο:Thermaltake VB1000BWS SOPRANO WINDOW BLACK:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700278AKASA AK-BKCSE01 ECLIPSE 62 ALUMINIUM CHASSIS:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805304Βασικά, αυτό που ψάχνω στο κουτί είναι πολλές θέσεις για σκληρούς (από 5 και πάνω), καλό airflow και όσο το δυνατόν λιγότερες βίδες για την εγκατάσταση. Από εκεί και πέρα, το πλεονέκτημα του Thermaltake είναι πως έρχεται κομπλέ με τρεις ανεμιστήρες, αλλά από την άλλη μεριά το Akasa είναι αλουμίνιο, όχι λαμαρίνα.Εσείς τι προτείνετε?
Alex1442169107 Σεπτέμβριος 21, 2005 #2 Σεπτέμβριος 21, 2005 Εμενα μολις τωρα μου εφερε το e-shop το Thermaltake VB1000BWS SOPRANO WINDOW BLACK ακριβως το ιδιο και εγω παθει πλακα ακομα δεν το εβαλα αλλα ανοιξα το κουτι και απο θεμα ασφαλειας απιστευτη μεσα σε θηκες αφρολεξ το κουτι γυρω γυρω καλυπτεται, και ειναι Θυριο μεγαλο ανετο με 2πλη ασφαλεια να το κλειδωνεις και μπροστα αλλα και το πλαινο παραθυρο ξεκινα την παραγγελια
Evolution_R Σεπτέμβριος 21, 2005 #3 Σεπτέμβριος 21, 2005 Με 30 εουρος παραπανω πηρες αυτο το super κυτιων Tsunami αν παλι θες να μεινεις σε αυτα τα χρηματα προτεινω Soprano κι εγω.
schumifer Σεπτέμβριος 21, 2005 #6 Σεπτέμβριος 21, 2005 Σουγγνώμη αλλά οποία σύγκριση δύο κουτιών με 100% διαφορά τιμής ? Αν είσαι διατεθιμένος αν τα δώσεις πάντως γιατί δεν πας στη γνωστή λύση στυλ Tsunami?
Cthulhu Σεπτέμβριος 21, 2005 Author #7 Σεπτέμβριος 21, 2005 Sorry παίδες, ξέχασα να το αναφέρω, money is no object. Απλά, ψάχνω το ιδανικό κουτί για το λόγο που το θέλω:πολλές θέσεις για σκληρούς (από 5 και πάνω), καλό airflow και όσο το δυνατόν λιγότερες βίδες για την εγκατάσταση. Και όχι, δεν πρόκειται να αγοράσω την αηδία της Zalman των € 800, είπαμε, money is no object αλλά δεν είμαστε και κορόιδα...Υπό αυτό το πρίσμα, προτείνετε Tsunami ή Akasa?
Alex1442169107 Σεπτέμβριος 21, 2005 #8 Σεπτέμβριος 21, 2005 Παιδες εγω το πηρα εβαλα και το υπολοιπο συστημα και το κουτι τα σπαει κανονικοτατα τωρα αν θες να το παρεις ειναι καθαρα επιλογη σου
SoulRiver Σεπτέμβριος 22, 2005 #9 Σεπτέμβριος 22, 2005 Τα σπαει το avatar σου και το τσουναμι , αλλα μεταξυ Soprano και Akasa θα πω παλι akasa.Τωρα αν μιλαμε για το Tsunami ...εγω θα περνα το Tsunami...αλλοι θα περναν το Akasa
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 22, 2005 #10 Σεπτέμβριος 22, 2005 επειδη το περασα προσφατα ενα χερακι το akasa εχω να σου πω οτι αξιζει τα λεφτα του με το παραπανω....-ποιοτητα απο τις καλυτερες που εχω δει (φινιρισμα και μεταλλα επιπεδου Lian-Li)-εξτρα φαρδυ για καλυτερη κυκλοφορια αερα και -με μπολικο κρυφο χωρο για διαχειριση και κρυψιμο καλωδιων-μπροστινη εξοδος pci καρτας!!! (για usb, firewire brackets)-συμπεριλαμβανει και duct για επικοινωνια του cpu fan με το rear exhaust fan- εχει και ροδακια στο πακετο (παει και βολτα)γενικα με εντυπωσιασε....αλλα η συγκριση με το soprano ειναι αδικη λογω της χρηματικης διαφορας...μαλλον με κανενα stacker πρεπει να το συγκρινεις...(εγω βεβαια παλι το eclipse θα σου προτεινα αλλα.... γουστα ειναι αυτα)
Panosis Σεπτέμβριος 23, 2005 #11 Σεπτέμβριος 23, 2005 Σιγουρα πάνε στα thermaltake εγω έχω τον καρχαρία και είμαι υπερευχαριστημένος ασε που έχουν και πολύ ωραία τροφοδοτικά!!!thermaltake δαγκωτό!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.