vayper Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2005 Καλησπερα.Ενδιαφερομαι για αγορα μητρικης Α64 939.Ποια μου προτεινετε??Θελω να εχει AGP οχι SLI και να μπορει να δεχετε 2 διαφορετικου τυπου μνημες.Το κοστος δεν με ενδιαφερει αρκει να ειναι πολυ καλη.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Σεπτέμβριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 όταν λές 2 τύπους μνήμης τι ακριβώς ενοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Σεπτέμβριος 20, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 όταν λές 2 τύπους μνήμης τι ακριβώς ενοείς?Επειδη εκαψα μια μητρικη δοκιμαζοντας 2 διαφορετικες μνημες(1 kingston και μια noname μνημη)δεν θελω να ξαναπεσω παλι στα ιδια.Εχω ακουσει οτι υπαρχει προβλημα αναμεσα σε διαφορετικες μνημες στους Α64. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Σεπτέμβριος 20, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Και επειδη ξεχασα και κατι αλλο.Ψαχνω να εχει nvidia chip πανω η μητρικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Σεπτέμβριος 21, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Aλλαγη γνωμης......Τελικα θα αγορασω μητρικη με pci-e(αναγκαστικα αγορα καρτας γραφικων με pci-e).Ποια θεωρειτε την καλυτερη????Πειτε μου αποψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Πες λιγο για τι χρηση τι θες? Απο αποψη χρηματων μεχρι ποσα? Σε ενδιαφερει καθολου το oc? Θες sli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Σεπτέμβριος 21, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Πες λιγο για τι χρηση τι θες? Απο αποψη χρηματων μεχρι ποσα? Σε ενδιαφερει καθολου το oc? Θες sli?Γιαννη θελω απλα να ειναι πολυ καλο το μηχανημα.OC δεν νομιζω να ασχοληθω αυτο τον καιρο.Κοιτα λιγο σε αυτο και πεσμου http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=14374 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Σεπτέμβριος 21, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Για pci-e καλη θα ητανε (εως πολυ καλη) μια MSI k8n DIAMOND Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.