Jump to content

Socket A μητρικη με τρυπες για υδροψυξη

SoulRiver

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δυστηχος ενω νομιζα πως ειχε τρυπες για υδροψυξη ( η γομαροψυκτρες στην περιπτωση μου ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!! προτεινετε μια καλη να παρω!!Θελω dual channel , LAN και firewire αν γινεται.Ακουωωωωωωωωωω!! :)

Η dfi πιστευω οτι θα κανει την δουλεια της και με το παραπανω.Και σε oc καταστασεις δεν θα σε απαγοητευσει

Έχω την ΑΝ-7 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάτι άσχετο θέλω να ρωτήσω (με συγχωρείς soulriver) socket-A μητρικές που υπάρχει περίπτωση να βρώ για να αγοράσω?

Τελικα μαλλον δεν θα παρω νεα mobo.Θα περασω σε μερικους μηνες σε 64bit οποτε θα αφησω το παρων συστημα οπως ( σχεδον ) ειναι ως δευτερευον.Αναμενατε λοιπον μετα απο 4 μηνες περιπου post στην γενικη κατηγορια για το νεο συστημα :) Ευχαριστω οσους προθυμηθηκαν να βοηθησουν :)

Θέλω να ποστάρω γιατί με πικραίνει η στάση του κόσμου

ΑΣΟΥΣ Α7v880 με το εκπληκτικό VIA ΚΤ880. Φοβερή μητρική σταθερότατη, με κλειδώματα και όσο ρεύμα θες. Το κιουτέκ μου έψησε το κεντρικό 20πινο βύμα της σε 3-4 σημεία -είχε μαυρίσει μιλάμε έτσι?- και αυτή συνέχιζε να παίζει αλλά έκανε κάποια random reboots όταν έδινα παραπανίσιο ρεύμα. Έχει και τρύπες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.