Jump to content

δεν δουλεύουν οι USB 2.0

niknik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω τα παρακάτω και δυστυχώς δεν δουλεύουν οι USB 2.0. Tί να κάνω??????

Operating System Microsoft Windows XP Professional

OS Service Pack Service Pack 2

CPU Type Intel Pentium 4HT, 2800 MHz (14 x 200)

Motherboard Name Albatron PX865PE Pro (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN)

τι ενοεις δεν δουλεύουν ? ,

Στο device manager τι δείχνει ?

Στο cd της μητρικής σου λογικά εχει usb 2.0 drivers .

Αρχική απάντηση από niknik

Το ξερω δεν παιζουν σαν 2.0 αλλά σαν 1.0. !!!!

και πως το κατάλαβες ?

και τι πρόβλημα εχεις ? :upside:

Βαζω sticakακι και το αναγνωριζει σαν 1.0 ενω ειναι 2.0. Το εχω τσεκαρει σιγουρα οτι ολες οι συσκευες που εχω βαλει λειτουργουν μονο ως 1 ανω σε αλλους Η/Υ τις βλεπει 2. Η BIOS ειναι ρυθμισμενη κανονικα. Ειχα διαβασει οτι αυτο συνεβαινε και με το SP1 αλλα η Microsoft εβγαλε κατι και το διορθωσε. Για SP2 δυστυχως δεν εχω βρει κατι. Δεν ξερω αν αγορασω χωριστο USB controller αν θα δουλεψει και δεν του κανουν κομπλες τα Windows.

niknik επεγκατέστησε τους usb contrοlers και κοιτα τι θα αναγνωρίσει ...

Ε και στο κατω κατω τι σε πειράζει αν ειναι 1 ,,

Kάνε ενα format και αν δεν γίνει τπτ = = => RMA

Αρχική απάντηση από LordOfRings

niknik επεγκατέστησε τους usb contrοlers και κοιτα τι θα αναγνωρίσει ...

Ε και στο κατω κατω τι σε πειράζει αν ειναι 1 ,,

Kάνε ενα format και αν δεν γίνει τπτ = = => RMA

To xρειαζομαι το 2.0 γιατι μεταφερω συχνα διαφορα μεσω USB και το 1.0 αργει απελπιστικα! Ευχαριστω για την ιδεα. Το RMA τι ειναι?

Return Material Authorization , ,,

Aν εχεις εγγύηση την πάς εκει που την πήρες λες το πρόβλημα την εξετάζουν και αν οντως εχει πρόβλημα και δεν προκλήθηκε απο εσένα ,,

τοτε σου δίνουν καινούρια!!..

Συνήθως τρέχεις το windows update και κατεβάζεις ό'τι βρει σχετικό με οδηγούς συσκευών και μετά πρέπει να είσαι εντάξει. ’ν όχι, ελέγχεις μέσα στο BIOS να είναι ενεργές σε USB 2.0 mode όλες οι θύρες.

Τα εκανα ολα kinetik και δυστυχως τιποτα. Πριν το SP2 δεν ειχα προβλημα. Σκεφτομαι να αγορασω χωριστο USB controller. Ποια η γνωμη σας?

Πές μου λίγο τι ακριβώς μνήμη (μάρκα-μοντέλο) βάζεις επάνω και δουλεύει αργά? Την έχεις δει ποτέ να δουλεύει γρηγορότερα? Όσο για τον ξεχωριστό ελεγκτή, άμα δε βρούμε τι φταίει, μπορεί να έχεις και εκεί το ίδιο αποτέλεσμα.

Εμενα η ASUS P5AD2-E δουλευε κανονικα ωσπου εχτες το βραδυ μου εμφανισε το ιδιο προβλημα. Εμφανισε εναν εξτρα Controller για USB 2 και αυτος ελεγχει ολες τις θυρες και καμια πλεον δεν δουλευει ως 2.0 αλλα ως 1.1. Ο κοντρολερ ειναι ο 82801FB/FBM 265C και ελεγχει ολες τις θυρες.Οπου και να βαλω το Kingston Data Traveller Elite δουλευει ως 1.1.Το BIOS ειναι κανονικα ρυθμισμενο.HEEEEELP!!!! pleeez σωστε με.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.