d|smal Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2005 Γιατι το cpuz βλεεπει την μια μου kingston μνημη σαν samsung και την αλλη κανονικα ξερει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Eιναι θεμα SPD . Δηλαδη του προγραμματισμου που εχει γινει στις μνημες.Στη σελιδα του cpu-z , γραφει :"Memory :1)Frequency and timings. 2)Module(s) specification using SPD (Serial Presence Detect) : vendor, serial number, timings table "Iσως να ειναι διαφορετικη παρτιδα οι δυο μνημες σου και να εχουν προγραμματιστει διαφορετικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αλλαζει τιποτα αυτο στο dual channel? Πειραζει που ειναι ετσι? Exω και μια samsung aν θυμασαι να βαλω αυτην και την kingston samsung(καταλαβες τι εννοω) η τις 2 kingston? η και τις 3 μαζι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Σεπτέμβριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Εγώ τι να πω που την μία μου την βρίσκει Infineon? :066: :041: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αλλαζει τιποτα αυτο στο dual channel? Πειραζει που ειναι ετσι? Exω και μια samsung aν θυμασαι να βαλω αυτην και την kingston samsung(καταλαβες τι εννοω) η τις 2 kingston? η και τις 3 μαζι?Αν βαλεις 3 μαζι , θα χασεις το dual channel . Οποτε τα βαζεις κατω αν σε συμφερει ...Προβλημα με τις δυο που εχεις δεν υπαρχει αν :1) Eιναι πχ 400αρες και οι δυο .2) Eχουν τα ιδια timings . Αν ειναι ιδιο μοντελο της kingston τοτε 99% εισαι ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Σεπτέμβριος 20, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Ιδιο μοντελο ειναι ακριβως οποτε βαζω τις δυο kingston που ειναι ακριβως το ιδιο μοντελο και υσηχαζω! thanks και παλι stelaras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.