krisiun82 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2005 Μια περιεργη ερωτηση το ξερω αλλα .....Εχω ολο το συστημα με μπλε λαμπες και ανεμηστηρες και με εδωσε ενας φιλος μια Abit Ιc7 Μαχ 3 ..Αυτη η μητρικη εχει ενα τουνελακι πανω απο τα μοσφετ και με ενα ανεμηστηρακι τα ψυχει..Για κακη μου τυχη στο τουνελακι αυτο εχει 3 ΠΡΑΣΙΝΑ LEd ...Ειναι εξερετικα κακογουστο ενω ολο το κουτι ειναι στο μπλε να εχω τα 3 πρασινα λεντ...Εχω σκεφτει τα εξης..1)Nα ξεβιδωσω το τουνελακι και να κολησω 3 μαυρα αυτοκολητα πανω απο τα LED2)Nα χαρακωσω τα LED ωστε να τα αχρηστοποιησω3)Να τα βαψω με ενα μαρκαδορο ειτε μαυτα ελπιζοντας να μην φεγουν ειτε καποιο χρωμα που σε συνδιασμο με το πρασινο να βγαλει μπλε...Τι λετεεεε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιανουάριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αν τα χαρακωσεις οπως λες θα εχεις προβλημα μαλλον με την μητρικη μετα. Με ταινια που εχω προσπαθησει θελει πολυ λεπτομερη δουλεια γιατι ειναι πολυ δυνατα τα ατιμα και το φως "δραπετευει" απο την παραμικρη τρυπουλα που θα μεινει.Εγω ειχα παει στον μαστορα hipro και μαζι με τα αλλα μοντ, μου ειχε αλλαξει και τα λεντ με μπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Ιανουάριος 17, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Tα σκεπασα με blue tack αλλα παλι φαινονται λιγο απο κατω..Θα βαλω λιγο ακομα (2η στρωση)....Το blue tack - αυτη η βλακεια που κολαμε αφισες - δεν πιστευω να ειναι αγωγιμη και να παθω καμια ζημια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Λεω εγω τωρα αλλα με τοση ζεστη δεν θα λιωσε΄ή εστω ξεκολλησει το blue tack?Ξερω γω μην παθεις και καμια ζημια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.