Jump to content

Tα ledakia της Abit Ic7 Max3 βγαινουν??

krisiun82

Recommended Posts

Μια περιεργη ερωτηση το ξερω αλλα .....

Εχω ολο το συστημα με μπλε λαμπες και ανεμηστηρες και με εδωσε ενας φιλος μια Abit Ιc7 Μαχ 3 ..Αυτη η μητρικη εχει ενα τουνελακι πανω απο τα μοσφετ και με ενα ανεμηστηρακι τα ψυχει..

Για κακη μου τυχη στο τουνελακι αυτο εχει 3 ΠΡΑΣΙΝΑ LEd ...

Ειναι εξερετικα κακογουστο ενω ολο το κουτι ειναι στο μπλε να εχω τα 3 πρασινα λεντ...

Εχω σκεφτει τα εξης..

1)Nα ξεβιδωσω το τουνελακι και να κολησω 3 μαυρα αυτοκολητα πανω απο τα LED

2)Nα χαρακωσω τα LED ωστε να τα αχρηστοποιησω

3)Να τα βαψω με ενα μαρκαδορο ειτε μαυτα ελπιζοντας να μην φεγουν ειτε καποιο χρωμα που σε συνδιασμο με το πρασινο να βγαλει μπλε...

Τι λετεεεε???

Αν τα χαρακωσεις οπως λες θα εχεις προβλημα μαλλον με την μητρικη μετα. Με ταινια που εχω προσπαθησει θελει πολυ λεπτομερη δουλεια γιατι ειναι πολυ δυνατα τα ατιμα και το φως "δραπετευει" απο την παραμικρη τρυπουλα που θα μεινει.

Εγω ειχα παει στον μαστορα hipro και μαζι με τα αλλα μοντ, μου ειχε αλλαξει και τα λεντ με μπλε.

Tα σκεπασα με blue tack αλλα παλι φαινονται λιγο απο κατω..Θα βαλω λιγο ακομα (2η στρωση)....

Το blue tack - αυτη η βλακεια που κολαμε αφισες - δεν πιστευω να ειναι αγωγιμη και να παθω καμια ζημια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.