Jump to content

4-pin σε 3-pin?

mefistofelis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

O ανεμιστηρας του prescott μου συνδεεται με την μητρικη με 4 πινακια και εγω θελω να τον συνδεσω στο aerogate 2 που εχει υποδοχες για τρια πινακια.Υπαρχει κανας ανταπτορας η καμια πατεντα?

Noμιζω δεν υπαρχει καποιο προβλημα αφου οι υποδοχες (εκεινα τα πλαστικα που κρατανε το καλοδιο) ειναι συμβατα κ με 3pin..απλα θα μενει 1 απ εξω.

Μια χαρα δουλευει απο οτι ξερω.

Xμμμ εγω ειδα ενα τετοιο που τα βισματακια κουμπονανε μια χαρα γιατι απλα στο 4πινο ειχε την εγκοπη πιο μεσα κ οχι στα ακρα οποτε ταιριαζε..δε ξερω αν με κτβς..

Εγω την πατεντα θα εκανα :p

Τελικα την εκανα την πατεντα .Μe το aerogate το φαν παιζει απο 1500-3400 ενω απο μητρικη εδινε μεχρι και 4500.Υποθετω οτι δεν μπορω να δωσω παραπανω ε?

Βασικα θα το αφηνα στο aerogate αλλα αμα καμια φορα παιζεις κανενα παιχνιδι ξεχνιεσαι να ανεβασεις τις στροφες και φοβαμια μην τον λαμπαδιασω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.