Jump to content

Συντηρηση υδροψυξης?

Braveheart1980

Recommended Posts

Εδω και περιπου 3 μηνες εχω στησει custom water cooling

Συγχωρεστε μου την εξης ερωτηση ασχετιλας : Πρεπει να αλλαζω το νερο και αν ναι καθε ποτε?

Γενικα τι συντηρηση θελει περαν του ξεσκονισματος του ψυγειου?

ΥΓ Πω,πω με κατι τετοιες ερωτησεις αισθανομαι τελειως n00b !!λολ!!

Λοιπόν νέοπα (! λολ), αν έχεις βάλει μέσα στο κύκλωμα τίποτα παραφλού, μπεταντίν, οινόπνευμα ή γενικά πρόσθετα τότε θεωρητικά δεν έχεις φόβο για μικροοργανισμούς.

Κατά την γνώμη μου καλό είναι να αλλάζεις νερό κάθε 4-6μήνες.

Προσωπικά το έχω κρατήσει και παραπάνω χωρίς πρόβλημα.

Τώρα αν δεις μέσα στους σωλήνες να κυκλοφορεί μπίχλα έ μάλλον είναι ώρα να αλλάξεις νερό.

Και λίγη μπιχλίτσα να σου πιάσει μην αγχώνεσαι, νερό είναι, όλο και κάποια νέα μορφή ζωής θα γεννηθεί μέσα.....απεσταγμένο+παραφλού και τελείωσες. Στον χρόνο πάνω άδειασέ το, βάλε το ψυγείο στη βρύση και δώσε πίεση να βγούν τα βρύα και τα φύκια, ξέπλυνε με απεσταγμένο τα πάντα και ξαναγέμησε:).

Και λίγη μπιχλίτσα να σου πιάσει μην αγχώνεσαι, νερό είναι, όλο και κάποια νέα μορφή ζωής θα γεννηθεί μέσα.....απεσταγμένο+παραφλού και τελείωσες. Στον χρόνο πάνω άδειασέ το, βάλε το ψυγείο στη βρύση και δώσε πίεση να βγούν τα βρύα και τα φύκια, ξέπλυνε με απεσταγμένο τα πάντα και ξαναγέμησε:).

Και μην ξεχνάμε... λίγη μπίχλα δίνει άλλο αέρα σε mod κουτιού!!! :p

Τι καθοδικοι κτλ.. με λίγη πρασινίλα έχεις μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα

Λολ σιγα μην βγει και κανενας καρχαριας απο μεσα :040:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.