Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2005 Εδω και περιπου 3 μηνες εχω στησει custom water coolingΣυγχωρεστε μου την εξης ερωτηση ασχετιλας : Πρεπει να αλλαζω το νερο και αν ναι καθε ποτε?Γενικα τι συντηρηση θελει περαν του ξεσκονισματος του ψυγειου?ΥΓ Πω,πω με κατι τετοιες ερωτησεις αισθανομαι τελειως n00b !!λολ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Σεπτέμβριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Λοιπόν νέοπα (! λολ), αν έχεις βάλει μέσα στο κύκλωμα τίποτα παραφλού, μπεταντίν, οινόπνευμα ή γενικά πρόσθετα τότε θεωρητικά δεν έχεις φόβο για μικροοργανισμούς. Κατά την γνώμη μου καλό είναι να αλλάζεις νερό κάθε 4-6μήνες.Προσωπικά το έχω κρατήσει και παραπάνω χωρίς πρόβλημα.Τώρα αν δεις μέσα στους σωλήνες να κυκλοφορεί μπίχλα έ μάλλον είναι ώρα να αλλάξεις νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Thanks ρε Τζονι!Betadine εχω βαλει.Αληθεια ποσο να βαζω και καθε ποτε (εβαλα μπολικες σταγονες θα ελεγα)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Σεπτέμβριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 προσωπικά δεν βάζω αλλά κάποιοι στο forum μιλάνε για 5-6 σαγόνεςhttp://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=11219&highlight=betadinehttp://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=7843&highlight=betadine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Thanks man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Σεπτέμβριος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Και λίγη μπιχλίτσα να σου πιάσει μην αγχώνεσαι, νερό είναι, όλο και κάποια νέα μορφή ζωής θα γεννηθεί μέσα.....απεσταγμένο+παραφλού και τελείωσες. Στον χρόνο πάνω άδειασέ το, βάλε το ψυγείο στη βρύση και δώσε πίεση να βγούν τα βρύα και τα φύκια, ξέπλυνε με απεσταγμένο τα πάντα και ξαναγέμησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Σεπτέμβριος 19, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Και λίγη μπιχλίτσα να σου πιάσει μην αγχώνεσαι, νερό είναι, όλο και κάποια νέα μορφή ζωής θα γεννηθεί μέσα.....απεσταγμένο+παραφλού και τελείωσες. Στον χρόνο πάνω άδειασέ το, βάλε το ψυγείο στη βρύση και δώσε πίεση να βγούν τα βρύα και τα φύκια, ξέπλυνε με απεσταγμένο τα πάντα και ξαναγέμησε. Και μην ξεχνάμε... λίγη μπίχλα δίνει άλλο αέρα σε mod κουτιού!!! Τι καθοδικοι κτλ.. με λίγη πρασινίλα έχεις μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Σεπτέμβριος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Και λίγη μπιχλίτσα να σου πιάσει μην αγχώνεσαι, νερό είναι, όλο και κάποια νέα μορφή ζωής θα γεννηθεί μέσα.....απεσταγμένο+παραφλού και τελείωσες. Στον χρόνο πάνω άδειασέ το, βάλε το ψυγείο στη βρύση και δώσε πίεση να βγούν τα βρύα και τα φύκια, ξέπλυνε με απεσταγμένο τα πάντα και ξαναγέμησε. Λολ σιγα μην βγει και κανενας καρχαριας απο μεσα :040: Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Σεπτέμβριος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Λολ σιγα μην βγει και κανενας καρχαριας απο μεσα :040:Ποτέ δε ξέρεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.