Jump to content

Pixelview fx-5700 alarm mute

cakrit1442169096

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Βασικά δεν ήμουν σίγουρος που ακριβώς να το βάλω το thread αυτό... στην υδρόψηξη στις κάρτες γραφικών, ή στα mods... αν κάποιος αποφασίσει που είναι καλύτερα, ας το μεταφέρει :)

Έχω την pixelview fx-5700 (ναι ξέρω δεν λέει και πολλά, αλλά είναι αρκετή για την δουλειά που την θέλω).

Δίνω ένα Link για να καταλάβουν όσοι δεν ξέρουν πως είναι η κάρτα: http://www.guru3d.com/article/Videocards/109/

Το πρόβλημά μου είναι το εξής:

Σύνδεσα το φαν της κάρτας με fan controller για να μειώσω τις στροφές. Το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό αλλά και πάλι βγάζει λίγο θόρυβο. Σκέφτηκα λοιπόν να βάλω vga block μια και έχω το reserator. Σε αυτή την περίπτωση φυσικά το χρυσό κάλυμα της κάρτας θα πάει βόλτα και το lcd θα μπεί σε κάποιο σημείο στο κουτι. Το πρόβλημα λοιπόν είναι οτι όταν το κύκλωμα δεν βρίσκει στροφές ανεμιστήρα χτυπάει το alarm σαν τρελό. Εκτός από την προφανή λύση να συνδέσω το monitor κάποιου άλλου ανεμιστήρα στο lcd υπάρχει τρόπος να το βουλώσει το alarm (φυσικά χωρίς να βγάλω το μεγαφωνάκι γιατί σε περίπτωση που θα πουλήσω την κάρτα θα ήθελα να την επαναφέρω στην αρχική της κατάσταση)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.