Bobi Rhoads Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2005 πηρα το παιχνιδακι αυτο και οταν το εβαλαστο pc1(κοιταξτε υπογραφη!) δεν παιζει ουτεηχος και οταν ξεκιναει το παιχνιδι ολη ηοθονη ειναι μαυρη και φαινετε μονο η σκια του παιχτη!μετα βαζοντας το στο pc2(κοιταξτε υπογραφη!) τοτε μου παιζει μια χαρα αλλα με λιγα κολληματαλογο μνημης και καρτας γραφικων βεβαια!ποιο ειναι το προβλημα?ξερει κανεις τη λυση?
planetman Ιανουάριος 16, 2005 #3 Ιανουάριος 16, 2005 Στο 2ο pc αποκλείεται να έπαιξε. Αφού απαιτεί κάρτα γραφικών με verter & pixel shaders!
JohnnyX Ιανουάριος 16, 2005 #4 Ιανουάριος 16, 2005 με το prince of persia sands of time υπηρχε σοβαρο προβλημα με τους drivers αν δεν ηταν καινουριοι..συγκεκριμενα τα παντα φαινοταν μεσα απο ενα αδιαπεραστο συνεφο ομιχλης.Φερε τους τελευταιους drivers και για σιγουρια βαλε τους WHQL
Bobi Rhoads Ιανουάριος 16, 2005 Author #5 Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Drivers? DirectX? στο PC1 εχω τους 71.20 και 9.0c directXΑρχική απάντηση από planetman Στο 2ο pc αποκλείεται να έπαιξε. Αφού απαιτεί κάρτα γραφικών με verter & pixel shaders! κι ομως επαιξε! οταν πηγε να τρεξει μουεβγαλε μηνυμα οτι δεν εχει verter & pixel shadersκαι μετα επαιξε κανονικα! μαλιστα ημουν εδω μεενα φιλαρακι και δεν μπορουσαμε να βρουμε τι γινετε!!!Αρχική απάντηση από JohnnyXσυγκεκριμενα τα παντα φαινοταν μεσα απο ενα αδιαπεραστο συνεφο ομιχλης. αυτο ακριβως συμβαινει στο PC1!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???
Bobi Rhoads Ιανουάριος 16, 2005 Author #6 Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Drivers? DirectX? στο PC1 εχω τους 71.20 και 9.0c directX Αρχική απάντηση από planetman Στο 2ο pc αποκλείεται να έπαιξε. Αφού απαιτεί κάρτα γραφικών με verter & pixel shaders! κι ομως επαιξε! οταν πηγε να τρεξει μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν εχει verter & pixel shaders και μετα επαιξε κανονικα! μαλιστα ημουν εδω με ενα φιλαρακι και δεν μπορουσαμε να βρουμε τι γινετε!!! Αρχική απάντηση από JohnnyXσυγκεκριμενα τα παντα φαινοταν μεσα απο ενα αδιαπεραστο συνεφο ομιχλης. αυτο ακριβως συμβαινει στο PC1! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??? Α!!! Να σημειωθει οτι δεν παιζει ουτε ο ηχος!
JohnnyX Ιανουάριος 16, 2005 #7 Ιανουάριος 16, 2005 drivers...βαλε τους επισημους της nVidia νομιζω 66.73Αν δε γινει τιποτα...χρησιμοποιησε το detonator destroyer να τους βγαλεις...και ξαναβαλτους
Bobi Rhoads Ιανουάριος 16, 2005 Author #8 Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από JohnnyXΦερε τους τελευταιους drivers και για σιγουρια βαλε τους WHQL sorry παιδες αλλα δεν ξερω τι ειναι το WHQL!?!?!
Shiroi_Kumo Ιανουάριος 16, 2005 #9 Ιανουάριος 16, 2005 Πάντως εγώ το έπαιξα σε 9700 mobility 128άρα και δεν είχα πρόβλημα. Είμαι με κάτι προιστορικούς drivers. Θα το δοκιμάσω στην 5600 μήπως έχω ανάλογο πρόβλημα
JohnnyX Ιανουάριος 16, 2005 #10 Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads sorry παιδες αλλα δεν ξερω τι ειναι το WHQL!?!?! Windows Certified Drivers Πηγαινε στο www.nvidia.com και φερε τους drivers που σου προτεινει
Giannakis Ιανουάριος 17, 2005 #11 Ιανουάριος 17, 2005 Σίγουρα παίζει σε MX440. Εδώ λέει:Supported Video Cards at Time of ReleaseNVIDIA
Bobi Rhoads Ιανουάριος 17, 2005 Author #12 Ιανουάριος 17, 2005 σιγουρα παιζει σε mx440 αλλα δεν μπορωνα καταλαβω τι γινεται με την FX μου!Υ.Γ:Σας εχω αναφερει οτι δεν μου παιζει και ο ηχοςαλλα δεν μου εχει απαντησει κανεις τιποτα!
ghost17 Ιανουάριος 17, 2005 #13 Ιανουάριος 17, 2005 Σε ποιο απο τα δυο pc-ακια δεν επαιζε ο ηχος;;Ισως.. Ισως.. να χρειαζεται τους τελευταιους drivers για την καρτα ηχου. Γιατι κατι παρομοια κολπα εκανε και η δικια μου. Εκανα update τους drivers και μετα ολα καλα!
Giannakis Ιανουάριος 17, 2005 #14 Ιανουάριος 17, 2005 Τελικά άκυρο για την κ@λοΜΧ. Το έβαλα μες στην καλή χαρά να το παίξω, μου βγαζει pixel shaders v1.1 not supported. Bobi Rhoads, πως στο καλό έπαιξε σε εσένα? Μ'αρέσει που και καλά υποστήριζε και την κάρτα μου, μην χσω.
Bobi Rhoads Ιανουάριος 19, 2005 Author #15 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Giannakis Τελικά άκυρο για την κ@λοΜΧ. Το έβαλα μες στην καλή χαρά να το παίξω, μου βγαζει pixel shaders v1.1 not supported. Bobi Rhoads, πως στο καλό έπαιξε σε εσένα? Μ'αρέσει που και καλά υποστήριζε και την κάρτα μου, μην χσω. ποιους drivers εχεις ? εγω στην mx δεν εχω τους τελευταιουςεχω καποια εκδοση 50.χχ δεν θυμαμαι καλα!
Giannakis Ιανουάριος 19, 2005 #16 Ιανουάριος 19, 2005 Τι να σου πω. Στην αρχή δοκίμασα με 45.23, και μετά το σκέφτηκα να τους αλλάξω και έβαλα τους 66.93 αλλά και πάλι τίποτα. Δεν νομίζω να γίνεται τίποτα με τους drivers. Βρε συ, σίγουρα έχεις ΜΧ440 ή σου δώσανε καμιά άλλη και δεν το πήρες χαμπάρι ?
Bobi Rhoads Ιανουάριος 19, 2005 Author #17 Ιανουάριος 19, 2005 στανταρ αυτη μου δωσανε!!!ετσι νομιζω οχι ενταξει αυτη εχω!
Bobi Rhoads Ιανουάριος 20, 2005 Author #18 Ιανουάριος 20, 2005 παιδια!!! επαιξε!!!:worship: :fun: :clap: χθες το βραδυ εκανα πειραματα και ειπα να βγαλωτους drivers που ειχα(71.22)! μετα εβαλα τους 56.72(λιγο παλιους της NVidia)και επαιξε! τωρα εβαλα τους66.93 και παιζει παλι μια χαρα. Και κατι ειχα πει και για τον ηχο!ειχα τους πιο καινουριους drivers για την καρτα ηχου μουκαι επειρεασμενος απο τους drivers της καρτας γραφηκωντους εβγαλα και αυτους και εβαλα τους πρωτους απο CDΜετα επαιξε και ο ηχος!!!:worship: :fun: :clap:
Bobi Rhoads Ιανουάριος 20, 2005 Author #19 Ιανουάριος 20, 2005 παιδια ξερει κανεις να μου πει γιατιγινοταν αυτο? τοσο στα γραφικαοσο και στον ηχο!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.