MADKiller7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2005 Πηρα ενα μεταχειρισμενο DVD-R/RW Τeac DV-W50E (το εκανα μετατροπη σε Pioneer DVR-105),αλλα στην 4χ ταχυτητα εγραφης μονο,μου εβγαζε το μυνημα Power Calibration Error (ειτε σαν Teac η Pioneer),θα μου πειτε παρε ενα αλλο DVD recorder,εχω αλλο και απλα ηθελα εφεδρικο μιας το πηρα και τσαμπα.Μετα απο 3 ωρες δοκιμων (ρυθμιζα το λειζερ με το χερι),εφτιαξα το προβλημα καπως.Εχει ασχοληθει κανενας με κατι τετοιο?Θελω λιγη βοηθεια η κανα λινκ με σχετικες πληροφοριες.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Σεπτέμβριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 googlarise το αν και δεν πιστευω να βρεις κατι ακριβως όπως το θές . Eιχα kalibrarei παλαιότερα laser απο ps2 . αλλα κομπογιαννιτικα τελειως και στην τύχη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Σεπτέμβριος 18, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 To εκανα google προχτες πριν ξεκινησω την ρυθμιση,απλα αν εχει ψαξει καποιος εις βαθος η το εχει κανει παλιοτερα με επιτυχια θα ηθελα την βοηθεια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Σεπτέμβριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Εάν έχεις παλμογράφο μπορείς να βγάλεις άκρη. Θα πρέπει να βρείς παλμογράφο και την κυματομορφή που βγάζει κανονικά το dvd σου έτσι ώστε με δοκιμές να την πλησιάσεις. Ψάχνοντας στην τυχη... μόνο εαν έχεις τύχει θα το φτιάξεις. :080: :080: Έτσι κάνουμε εμέις τουλάχιστον στο σερβις επισκευές στα laser των cd's. Εαν θέλεις παραπάνω πληροφορίες ρώτα με. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Σεπτέμβριος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Τώρα που το θυμήθικα το μύνημα που σου βγάζει, το έβγαζε στο λαπτοπ του αδερφού μου όταν παρέδωσε πνεύμα το dvd-rw... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Σεπτέμβριος 18, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Και εγω ελεγα οτι θα παραδωσει πνευμα οταν το ειδα,αλλα δεν γινετα στα 2χ να ειναι ολα ωραια και καλα,στα CD τα ιδια,και μονο στο 4χ το προβλημα.τα δισκακια τα εκανα σκαν με το tools του Nero οταν εγραψα σε 2χ DVD και σε μαξ ταχυτητα τα CD.Παλμογραφο.....χμμμ λιγο δυσκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 19, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Μαντ τώρα με το τελευταίο σου ποστ θυμήθηκα δική μου περίπτωση. Έτσι είναι εδώ και χρόνια το philips 4X4X32 cdrw . Πλέον στα 4 δε γράφει με τίποτα αλλά δούλευε στα 2 για αρκετό καιρό μετά. Τελικά και στα 2Χ γράφει αρεά και πού!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Σεπτέμβριος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 madkiller για αλλαξε δισκακια να δεις αν θα συνεχιστει το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Πάντως αν καταφέρεις έστω και ελάχιστα από αυτά που προσδοκάς θα ήθελα να τα δω κάπου γραμμένα με φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Ειπα μερικως ανεφερα το εφτιαξα (γραφει 4χ αλλα οχι σε ολα τα δισκακια,ειναι επιλεκτικο :017: ),το θεμα οτι με το κινητο δεν μπορω να εχω καθαρη φωτο στα λεπτεπιλεπτα μερη που ασχοληθηκα.Παντως μπορω να πω με βοηθησε και το ιδιο το recorder.Ειχε κατι σημαδακια και με βαση αυτα ρυθμισα.Αν βρω ψηφιακη η βρω τετοιες φωτο στο ιντερνετ θα σας δειξω τι εκανα.Συνεχιζω να ψαχνω παντως.....για παραπανω βελτιωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.