Jump to content

Ερωτηση για αγορα μνημης

slaught

Recommended Posts

προσωπικά θα κοίταγα για τη δεύτερη επιλογή σου μιας και η πρώτη στα spces λέει ότι θέλει 3.3V που σημαίνει ότι αν ο φίλος δου δεν εχει DFI mobo δύσκολα θα δουλέψουν σωστά.

Μαλλον ενοεις την πρωτη μιας και στη δευτερη επιλογη εχω τις 500 με 2-2-2.

Απλα ρωταω τι ειναι πιο γρηγορο?????

ναι... για καποιο περίεργο λόγο πριν ανοιξαν ανάποδα τα λινκς

και μίλάω ότι θα κοιτούσα για MEMORY DDR OCZ EL 512MB PC4800/600MHz PLATINUM

Πιο γρηγορα ειναι τα VX στα 250@2-2-2-5... Αν εχει τα βολτ να τα δωσει (3.3) τοτε να παει εκει, και να δωσει και 10 ευρω να παρει κι ενα ανεμιστηρι να τα φυσαει...

Σώλονα έχουμε την ίδια μητρική αλλα απο οτι εχω προσεξει δινει μεχρι 3.2

αντε και λιγο παραπανω!τι μπουρουμε να κανουμε?

κανενα βιος ?

Σώλονα έχουμε την ίδια μητρική αλλα απο οτι εχω προσεξει δινει μεχρι 3.2

αντε και λιγο παραπανω!τι μπουρουμε να κανουμε?

κανενα βιος ?

Τωρα αν γελασω θα σε προσβαλω και δεν θελω, πραγματικα......

ευχαριστω σολωνα.

Οχι μην το κανεις θα μου πληγωσεις την ευαισθητη καρδουλα μου !!!!!!!!!!!!1

Ε, μα συγνωμη, περνεις DFI NF4 Ultra-D και μας λες οτι δινει μεχρι 3.2v? Αρ γιου σιριους?

Το manual δεν το διαβασες? Στο ιντερνετ γενικα δεν εδες οτι εγινε χαμος με τη συγκεκριμενη μητρικη ακριβως επειδη δινει εως και 4ν στις μνημες?

Τεσπα, βαλε CPU VID control οπουδηποτε εκτος του auto και μετακινησε το jumperακι πανω δεξια στη μητρικη, μια θεση δεξια, αφου πρωτα κλεισεις το τροφοδοτικο. Ετσι θα μπορεις να δωσεις πανω απο 3.2. Επειδη ομως το αντιστοιχο mosfet αλλα και οι μνημες θα καινε με τοσο ρευμα φροντισε σε εκεινο το σημειο αν εχεις καλη ψυξη.

Αγορασα μια ocz gold series Vx στα 500 mhz της βαζω 3.3V το fsb στα 250

αλλα βγαζει errors ξερει κανεις τι μπορω να κανω?

Σκεφτομαι να κανω ενα mail στη εταιρία να ρωτησω τι συμβαινει αν ξερει κανεις ας μου πει.

Εγώ γενικά είμαι της γνώμης να μην δίνονται πολλά βολτ σε άκαφτες μνήμες...πως πρέπει να τις ζορίσεις, να τις "ζεστάνεις" για να δεχθούν το ρεύμα καλά...ίσως να εξαρτάται και απο τα τσιπάκια...

...άστες να ψήνονται στα όριά τους για μερικές μέρες/βράδια χωρίς/ή με μικρή αύξηση βολταζ και ανέβαζε 1-2 mhz ανά 3 μέρες με συνεχές κάψιμο με memtest και 3dmark...

..θα σε βοηθήσει να σχηματίσεις και κάποια γνώμη για την συμπεριφορά των μνημών σου...ώστε να αποφασίσεις καλύτερα για κάθε ξεχωριστό βήμα που θα κάνεις απο κει και πέρα...

ακόμα και όμοιες μνήμες δεν υπερχρονίζονται το ίδιο ούτε έχουν ακριβώς ίδιες επιδόσεις...το σημαντικό είναι να μάθεις τις μνήμες που έχεις στα χέρια σου...και κράτα ό,τι αποτελέσματα έχεις...

...θέλει οπωσδήποτε 2 βδομάδες κατά τη γνώμη μου για να πάρεις αποτελέσματα απο τις μνήμες...

...οι συμβουλε΄ς που είχε δώσει ο sakattack νομίζω σε μια απάντηση στο thelab ήταν οι πιο αποτελεσματικές για τον υπερχρονισμό απ' όσες είχα δοκιμάσει

δλδ ψήσιμο με ποικιλία προγραμμάτων για κάθε Mhz συνεχώς για 3+ μέρες...με τις δικές μου μνήμες παλιότερα είχα σταθερή αύξηση των Mhz μ' αυτόν τον τρόπο...

...για λεπτομέρειες καλύτερα να απαντήσει κάποιος πιο αρμόδιος...

Ρε συ γιωργο εβαλα superpi και δεν ξεκιναει καν αλλα στο memtest βγαζει error free πολλες λουπες τι να κανω????????

Αυτο με παραξενευει!!!!!!!!!!!!!!

Τρέξε τόσο το τεστ 5 όσο και το 8...εφόσον έχεις πρόβλημα, αν δεν κολλάει στο ένα θα κολλάει στο άλλο...

...μπορεί να τύχει βέβαια να είναι καθαρό το μεμτεστ και να μην είναι σταθερό το σύστημα στα win με υπαιτιότητα των μνημών...γι αυτό καλό είναι να δοκιμάζεις και pcmark, 3dmark, super pi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.