Jump to content

Ποια ταινια σας εκανε να συγκινηθειτε πιο πολυ?

xylokastro

Recommended Posts

Να υποθεσω οτι ειμαι ο μονος που η

εκφραστικοτητα του Benigni μου κατεστρεψε

το la vita? :...:

Mια ψηφο στο brazil.

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Great Expectations.. η σκηνή ειδικά που λέει ο τύπος "Everything i have ever done in my entire life i did it for you" - RespeKt -

το wall των pink floyd απλά μου δημιουργεί συνασθήματα που δεν μπορώ να εκφράσω κάθε φορά που το βλέπω. απλά ιδιοφυές. θα είμαι ο δεύτερος που θα πω ότι με συγκίνισε το Lion king :o ναι, και στο ίδιο σημείο μάλιστα :p:D

Θα σας πω μια πανάρχαια ταινία η οποία είναι ότι πιο συγκινητικό τώρα που το θυμήθηκα.

"Yeller" η αλλιώς "Φωνακλά" με ένα σκυλί που ήταν κολλητός με ένα παιδάκι και στο τέλος αναγκάστηκαν να το σκοτώσουν γιατί πλακώθηκε με έναν λύκο για να το σώσει και κόλλησε λύσσα!!!

Ερωτικά παιχνίδια στο τέλος που πεθαίνει ο πρωταγωνιστής...Καλή ταινία πάντως.Μου άρεσε πολύ.

-Beautiful mind

-25th Hour

-Η επελαση των Βαρβαρων

-Requiem for a dream

-Braveheart

ενταξει δεν με πηραν και τα ζουμια αλλα η αληθεια ειναι μου κατσε κομματακι βαρυ το πεπονι

Αρχική απάντηση από Sue Ellen

If you do anything to hurt that young man, you are going to wake up one morning and find out you no longer have a wife, even in name only.....and you will no longer have a son. So no threats J.R or I will end this mockery we call a marriage once and for all

:cry: :cry:

χα! πατησες στο "αττακα" generator!!!!

J.R. said:

The only thing that is screwed up in this office Barnes is your head, which I would be more than happy to serve on a silver platter if I weren't worried about my family getting food poisoning.

Καλά δεν είναι απαραίτητο να μας πάρουν τα κλάματα για να πούμε οτι συγκινηθήκαμε. Συγκίνηση δεν είναι απαραίτητα συνδεδεμένη με τη λύπη. Όπως πχ ο θάνατος του Μουφάζα στο Lion king. (Ναι ναι το ομολογώ... δάκρυσα κι εγώ στο σινεμα όταν το πρωτοείδα...)

Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το "Rainman" με έναν εκπληκτικό Ηoffman.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.