theobabis Ιανουάριος 16, 2005 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Να υποθεσω οτι ειμαι ο μονος που ηεκφραστικοτητα του Benigni μου κατεστρεψετο la vita? :...:Mια ψηφο στο brazil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιανουάριος 17, 2005 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Dead poets society. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 17, 2005 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 oldboy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 17, 2005 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Great Expectations.. η σκηνή ειδικά που λέει ο τύπος "Everything i have ever done in my entire life i did it for you" - RespeKt - Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Ιανουάριος 17, 2005 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 BraveheartBlow Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 17, 2005 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Τσιτα σπιντα το Amistad..... Σινκε rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz"Give us freeeeeee!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrFuente Ιανουάριος 17, 2005 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 το wall των pink floyd απλά μου δημιουργεί συνασθήματα που δεν μπορώ να εκφράσω κάθε φορά που το βλέπω. απλά ιδιοφυές. θα είμαι ο δεύτερος που θα πω ότι με συγκίνισε το Lion king ναι, και στο ίδιο σημείο μάλιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Ιανουάριος 18, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 REQUIEM FOR A DREAM Τί άλλο...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Ιανουάριος 18, 2005 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Θα σας πω μια πανάρχαια ταινία η οποία είναι ότι πιο συγκινητικό τώρα που το θυμήθηκα."Yeller" η αλλιώς "Φωνακλά" με ένα σκυλί που ήταν κολλητός με ένα παιδάκι και στο τέλος αναγκάστηκαν να το σκοτώσουν γιατί πλακώθηκε με έναν λύκο για να το σώσει και κόλλησε λύσσα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 18, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Ερωτικά παιχνίδια στο τέλος που πεθαίνει ο πρωταγωνιστής...Καλή ταινία πάντως.Μου άρεσε πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Ιανουάριος 18, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Braveheart με διαφορά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 18, 2005 #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Το μικρο σπιτι στο λειβαδικαι το Dallas...με τον J.R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 18, 2005 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 -Beautiful mind-25th Hour-Η επελαση των Βαρβαρων-Requiem for a dream-Braveheart ενταξει δεν με πηραν και τα ζουμια αλλα η αληθεια ειναι μου κατσε κομματακι βαρυ το πεπονι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 18, 2005 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Braveheart H ζωη ειναι ΩραιαΑλλα πιο πολυ απο ολα το Forest Gump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 18, 2005 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Zarrasκαι το Dallas...με τον J.R. Δυναστεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 18, 2005 #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 οχι ρε... το dallas ηταν με τον J.R. ειδου και η αποδειξη.... http://www.ultimatedallas.com/characters/jrquotes.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 18, 2005 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Sue EllenIf you do anything to hurt that young man, you are going to wake up one morning and find out you no longer have a wife, even in name only.....and you will no longer have a son. So no threats J.R or I will end this mockery we call a marriage once and for all :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 18, 2005 #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 χα! πατησες στο "αττακα" generator!!!!J.R. said:The only thing that is screwed up in this office Barnes is your head, which I would be more than happy to serve on a silver platter if I weren't worried about my family getting food poisoning. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 18, 2005 #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Καλά δεν είναι απαραίτητο να μας πάρουν τα κλάματα για να πούμε οτι συγκινηθήκαμε. Συγκίνηση δεν είναι απαραίτητα συνδεδεμένη με τη λύπη. Όπως πχ ο θάνατος του Μουφάζα στο Lion king. (Ναι ναι το ομολογώ... δάκρυσα κι εγώ στο σινεμα όταν το πρωτοείδα...)Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το "Rainman" με έναν εκπληκτικό Ηoffman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 18, 2005 #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras οχι ρε... το dallas ηταν με τον J.R.ειδου και η αποδειξη....http://www.ultimatedallas.com/characters/jrquotes.htm ναι ρε το ξέρωεγώ με την Δυναστεία έκλαιγα, τί να κάνουμε δηλαδή;ο καθένας με τα βίτσια του!:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.