Jump to content

Ποια ταινια σας εκανε να συγκινηθειτε πιο πολυ?

xylokastro

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

το wall των pink floyd απλά μου δημιουργεί συνασθήματα που δεν μπορώ να εκφράσω κάθε φορά που το βλέπω. απλά ιδιοφυές. θα είμαι ο δεύτερος που θα πω ότι με συγκίνισε το Lion king :o ναι, και στο ίδιο σημείο μάλιστα :p:D

Θα σας πω μια πανάρχαια ταινία η οποία είναι ότι πιο συγκινητικό τώρα που το θυμήθηκα.

"Yeller" η αλλιώς "Φωνακλά" με ένα σκυλί που ήταν κολλητός με ένα παιδάκι και στο τέλος αναγκάστηκαν να το σκοτώσουν γιατί πλακώθηκε με έναν λύκο για να το σώσει και κόλλησε λύσσα!!!

Αρχική απάντηση από Sue Ellen

If you do anything to hurt that young man, you are going to wake up one morning and find out you no longer have a wife, even in name only.....and you will no longer have a son. So no threats J.R or I will end this mockery we call a marriage once and for all

:cry: :cry:

Καλά δεν είναι απαραίτητο να μας πάρουν τα κλάματα για να πούμε οτι συγκινηθήκαμε. Συγκίνηση δεν είναι απαραίτητα συνδεδεμένη με τη λύπη. Όπως πχ ο θάνατος του Μουφάζα στο Lion king. (Ναι ναι το ομολογώ... δάκρυσα κι εγώ στο σινεμα όταν το πρωτοείδα...)

Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το "Rainman" με έναν εκπληκτικό Ηoffman.

Αρχική απάντηση από Zarras

οχι ρε... το dallas ηταν με τον J.R.

ειδου και η αποδειξη....

http://www.ultimatedallas.com/characters/jrquotes.htm

ναι ρε το ξέρω

εγώ με την Δυναστεία έκλαιγα, τί να κάνουμε δηλαδή;

ο καθένας με τα βίτσια του!

:tongue:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.