Jump to content

Ποια ταινια σας εκανε να συγκινηθειτε πιο πολυ?

xylokastro

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εμενα το pearl harbor , μου θυμιζει τον καλυτερο μου φιλο τον οποιο εχω σαν τον αδερφο που δεν ειχα αλλα τωρα βρισκεται μακρια μου.......

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Τώρα που ανέβαινα Θεσσαλονίκη συγκινήθηκα με το "Το πράσινο μίλι", το έπαιζε μέσα στο λεωφορείο.

Μετά το καλοκαίρι νιώθω αρκετά ευσυγκίνητος και αποφεύγω να βλέπω σοβαρές ταινίες. Μάλλον γέρασα...

εγω και ντοκυμαντερ να δω συγκινουμε. προχτες εβλεπα στη ΝΕΤ κατι με γλαρρους και συγκινιθικα επειδη τα ελεγε ωραια για το αιγαιο πελαγος. επεισης συγκινουμε οταν βλεπω ειδησεις. πρεπει να εχω προβλημα :blink: :alien:

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 11:34]

La Vita e Bella (Η ζωή είναι ωραία)

Όποιος δεν συγκινήθηκε στο δεύτερο μέρος πρέπει να είναι πραγματικά αναίσθητος.

ωραιος ρε φιλε το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο ...

επισης για οποιον δεν το εχει δει (πολυ συγκινηση ομως )''Σινεμα ο Παραδεισσος''(ιταλικη version

''il paradisso perduto'') απλα απιστευτο

The goadfather.Eχει στιγμες που με κανουν να δακρυζω , περα απο την πλακα συγκινηθηκα παρα πολυ στο Remember the Titans , και στο H πολη των αγγελων.

Αρχική απάντηση από LordOfRings

25th hour

Πολυ καλο αλλα οχι κ συγκινητικο ρε Στελιο :p

Κ εδω που τα λεμε δε θυμαμαι να δακρυσα για κανενα εργο....

Τουλαχιστον οχι τωρα τελευταια....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.