Jump to content

θορυβος τροφοδοτικου

abc9510gr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω πάρει ένα pc με ένα chiftec 420w trofodotiko.exo ακούσει πολλά pc που δεν ακούγεται καθόλου θόρυβος και αφού "ξεσυνδεσα" τα ανεμιστηράκια μέσα από το κουτί μου κατέληξα ότι το μονο θόρυβο μου τον κάνει το τροφοδοτικό.θα μου πείτε μπορούσα να πάρο αθόρυβο αλλα έχει διπλή τιμή και μου ήταν αδύνατο να διαθέσω παραπάνω χρήματα.πρόσεξα στο site ότι κάπου λέει πως μπορείς να βάλεις άλλο ανεμιστηράκι στο τροφοδοτικό και σκέφτηκα αν το ανοίξω και βάλω ένα αθόρυβο ζαλμάν πχ θα έχω αποτέλεσμα?δεν με ενδιαφέρει ότι θα χαθεί η egyhsh.an έχει σημασία έχω άθλον επεξεργαστή όχι pentium.αυτά ευχάριστο

Είναι μία διαδικασία πάρα πολύ απλή. Απλά πρέπει να προσέξεις μην ανέβει αρκετά η θερμοκρασία του psu. Μπορείς να μετρήσεις τις θερμοκρασίες με ένα θερμόμετρο και μετά την αλλαγή του ανεμιστήρα να ξαναμετρήσεις.

Στην δικια μου περιπτωση άλλαξα και τους 2 ανεμιστήρες χωρίς κανένα πρόβλημα με πολύ πιο αργους.. Αλλά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Ω ναι. Οι στροφές ανά λεπτό του ανεμιστήρα είναι ο σκύλος και ο θόρυβος η πίττα. Πες μου τώρα , γίνεται να έχεις και το σκύλο χορτάτο και την πίττα ολόκληρη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.