abc9510gr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2005 πήρα έναν καινούργιο υπολογιστή με την άσους a8n sli μητρική και την "αλβατρον" 6600gt κάρτα γραφικών.δεν θα το πιστέψετε αλλα πήγα 8 φορες τον υπολογιστή πίσω στο service λόγο προβλημάτων ασυμβατότητας.βασικά όταν έπαιζα κάποια παιχνίδια (max payne1 και medal of honor) αλλα και κάποιες φορες όταν έβλεπα tv από το tuner κόλλαγε ο υπολογιστής και έκλεινε η οθόνη δεν έδινε σήμα καθόλου η κάρτα dhladh.an και μου είπαν ότι δεν υπάρχει problma συμβατότητας μεταξύ άσους "αλβατρον" και ότι έχουν φτιάξει πολλά pc έτσι κατέληξα να βάλω αναγκάστηκα "μητριμη" "αλβατρον" την sli κάποια αντίστοιχη με την άσους αλλα δεν έχει firewire έχει μια λιγότερη pci θήρα και δεν έχει 3 επιπλέον εξόδους ήχου που είχε η άσους (μου φαίνεται και πιο αργή?)a επίσης άλλαξα και tv tuner που ήταν asmbato μετά με την "αλβατρον"...το θέμα τελικά είναι ότι εγώ δεν έχω πλέον τη μητρική που θέλω στο pc moueinai δυνατόν να μην μπορώ να βάλω την άσους?έχει προβλήματα τέτοια γενικά?γιατί δεν μου το έκανε σε olla τα παιχνίδια?δεν υπάρχει "αλβατρον" sli με firewire kia τις εξόδου ήχου που είχε η άσους?μου είπαν όχι εκεί που το πήρα,αυτά συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλα έχω περάσει απίστευτη ταλαιπωρία και κατέληξα αναγκάστηκα να βάλω κομμάτια στο pc που δεν θέλω ευχάριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Σεπτέμβριος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Φιλε εισαι λιγο γκαντεμης.Τι να πω ρε γαμοτο αντε σου ευχομαι οτι καλυτερο και μακρια απο ασυμβατοτητες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Σεπτέμβριος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 φιλε εχω ακριβως τα ιδια πραγματα!A8n-sli . 6600gt albatron!Καταλαβα μαλλον και απο που το πηρες!!Δεν εχω ασυμβατοτητες!Ρωτα με οτι 8εσ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Σεπτέμβριος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 λιγακι ασχετo: εχω την a8n-sli! πειραζει να βαλω bios της deluxe?Μπορει να μην μπαινουν καν αλλα ρωταω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Σεπτέμβριος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Βασικα εγω σου προτεινω να βαλεις την μητρικη που θες και απλα να αλλαξεις την καρτα γραφιων σου...παρτην απο Asus , Gigabyte , MSI οτι μπορεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Σεπτέμβριος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 εμένα η Gigabyte 8IPE1000-G Rev4.0 δεν παίζει με Abit ATi9200SE-DT, η Rev3.0 όμως παίζει μια χαρά! λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc9510gr Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 φιλε bonito έχεις δοκιμάσει να παίξεις max payne η medal of honor?τι να πω ίσος υπάρχει πρόβλημα μονο σε αυτά τα παιχνίδια αν και μου το έκανε και άλλη στιγμή που δen έπαιζα.a και κάτι ακόμα είχα και ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο αλλα .....σιγά που δούλευαν ο γκαντέμης....και πήρα με καλώδια.soulriver πριν αλλάξω μητρική σε "αλβατρον" δοκίμασα την 6600 της άσους αλλα παρουσίασε και με αυτή πρόβλημα δεν έχω σκοπό να αλλάξω πάλι δεν πάει άλλο αφού δουλεύει έτσι....ας μην είναι ότι ακριβώς ήθελα.eyxaristo gia th gnomh sas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Σεπτέμβριος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Φιλε μου δεν πρεπει να ηταν προβληματα ασθμβατοτητας!Αν ειχε τα τελευταια BIOS αλλα οι Nforce drivers ηταν Revision κατω απο 6,66 η' γενικως αν δεν ηταν οι τελευταιοι τοτε οπως αναφερει και η asus στο site της σε περιβαλλον windows το συστημα κολλαει!!!!!!!!!!!!!!!!Βιαστηκες!Δεν επρεπε να την πας πισω!Καλη η Albatron αλλα η συγκεκριμενη ASUS θεωρειται μια απο τις ναυαρχιδες μητρικων!!!Εχω την ιδια μητρικη και μια albatron 6600GT!!!Ολα πανε αψογα!Θεμα drivers ηταν πιστευω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.