Jump to content

Lite-oN

Alex1442169107

Recommended Posts

Γεια σας μετα απο ενα προβλημα με το Lite-on και αφου το πηρα αποτο Service θελω να του βαλω το firmware παω εδω http://www.liteonit.com/ODD/English/e_downloads/e_firmware_dvd%20rw.asp?Flag=1&Item=DR16KS0A&Model=SHOW-1693S

και παταω πανω και μην πω τι παιρνω μηπως κανω κατι λαθος???

Thanks..

Σιγουρα κανεις κατι λαθος . Κατεβαζοντας το αρχειο θα πρεπει να εχεις ενα ζιπαρισμενο αρχειο με ονομα DR16KS0A.zip.

Ανοιγοντας το θα δεις ενα εκτελεσιμο αρχειο με το ονομα KS0A.exe το οποιο οταν το εκτελεσεις θα δεις την εικονα στο screenshot

post-48-1442174211,5814_thumb.jpg

Admin ξερω τι μου λες το ειχα κανει παλια οταν ειχα παρει για 1η φορα το drive τωρα δεν εχει κανενα zip αρχειο την υπολοιπη διαδικασια την γνωριζω και μαλιστα αυτο μου φαινεται περιεργο γιατι ανοιξα και τον ΙΕ οπως μου ειπες.

Μηπως θα σου ηταν ευκολο να το δοκιμαζεσες και εσυ το μοντελο ειναι SOHW 1693S

και να το εβαζες εδω και να το κατεβαζα

αν φυσικα δεν σου κανει κοπο

Thanks.

Μηπως θα σου ηταν ευκολο να το δοκιμαζεσες και εσυ το μοντελο ειναι SOHW 1693S
Μα αυτο εκανα, τη στιγμη εκεινη. Κατεβασα το αρχειο zip, το εκτελεσα και τραβηξα screenshot.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.