Jump to content

Cooler mastrer hyper 6+

BoNito1442169110

Recommended Posts

Ρε παιδια διαφορα μονο 3C!Απο 39 σε 36!idle!Αλλα ειναι στις 1800rpm!Παει μεχρι 3600!!Μεσα δεν ειχε κανενα ρυθμιστιρη!Λετε να μου το τσιμπησαν? :074: :067: :091:

Μετα απο 5 ωρες λειτουργιας και ενω η θερμοκρασιες ηταν οπως τις περιγραφω στον παραπανω post , σβηνει η οθονη(no signal) , η μουσικη συνεχιζει να πάιζει για 5s, και κανει restart..to αφηνω παει να φορτωσει .. και μου λεει ενεργοποιηση των windows???παω σαfe mode και τρεχω ενα >crack για windows και μετα δεν εμπαινε ουτε κανονικα ουτε safe mode!!Τι λετε να εγινε?ΑΑΑ δεν ειναι οτι μου ζηταει κατι για ενεργοποιηση..κανει συνεχως restart..

εγώ την έχω στο δεύτερο συστημα της υπογραφήης μου, σε idle και εμενα εκεί παίζει αλλά σε full load το πολύ να παει 50-52.

ρυθμιστή έχει μέσα και μάλίστα μπορεί να προσαρμοστεί είτε σε ενα λαμάκι για πίσω είτε σε ενα 3,5" για μπροστά... είχε ζελατίνα η συσευασία γιατί αν δεν έιχε μάλλον τον τσίμπησαν.

τη θεωρώ από τις πιο επιτυχημένες λύσεις ψύξης που έχω αγοράσει ποτέ.

Κ εκτος απο αυτα του μεφιστοφελη ποσο βαρια ειναι?Εγω θα παρω την απλη hyper6 μαλλον κ ειναι 1κιλο περιπου.Η hyper6+ ειναι αλουμινενια (νομιζω) αλλα πιο μεγαλη απο την απλη οποτε θα ναι στα ιδια στο βαρος.Τα προβληματα που ειπες με τα restart λυθηκαν?Α κ κατι ακομα που με απασχολει!Πως ηταν η εγκατασταση?Ευκολη?

Multirama, 50€ και αυτη περιπου 1 κιλο ειναι...

@Bonito τελικα τι εγινε δεν παγωσε το pc ?:D:D

Σου το χαλασε κιολας :p

θέλω να διορθώσω προηγούνη απάντησή μου, και δεν κάνω edit για να είμαι σίγουρος ότι θα διαβαστεί.

εγω έχω την Hyper 6, ΟΧΙ την Ηyper6+.

• 7 months later...
ρε παιδια που μπορω να βρω ανεμιστηρα για την Hyper 6+??Παιρνει 100mmx100mm και δεν μπορω να τους βρω πουθενά!!!

Μαλλον δε θα βρεις!Το ειχα διαβασει κ καπου αλλου (σε ενα περιοδικο νομιζω) οτι δεν κυκλοφορουν 10cm ανεμιστηρες για υπολογιστη κ δεν θα μπορει να αλλαχτει ο ανεμιστηρας στη hyper 6+.Τωρα δεν ξερω ισως να βρεις σε μαγαζι με ηλεκτρονικα (οχι εξειδικευμενα για pc)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.