loubas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2005 Σημερα ανακάλυψα οτι το ανεμιστηράκι της 9700pro μου επαψε να λειτουργει, με αποτελεσμα να ζεστενεται υπερβολικα, και να εμφανιζει διαφορα στην οθονη κ artifacts στα games.Πως γινεται να το αντικαταστησω? Θα πρεπει να αλλαξω ολη την ψυχτρα? Που πουλανε τετοια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Μπορεις να πας σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων και να παρεις ενα αντιστοιχο ανεμιστηρακι αν δεν εχει ιδιο και να κανεις μια πατεντουλα και να το βαλεις. Αν δεν μπορεις ή δεν θες να κανεις καμια πατεντα στην καρτα τοτε καλυτερα να παρεις καποιο silencer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Σεπτέμβριος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 case closed και χαμηλότερες temps , και overclock καλυτερο θα κανεις [αν έκανες] Link to comment Share on other sites More sharing options...
loubas Σεπτέμβριος 26, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 βασικως δεν θελω να τα σκασω... που μπορω να βρω μονο ανεμιστηρακι να το αντικαταστησω? Γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Σεπτέμβριος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 εάν έχεις χώρο κάτω από την κάρτα σου προτείνω να προμηυτείς εναν απλό 80αρη, και να τον τοποθετήσεις πανω στη ψύχτρα (αφού βεβαιώς θα έχεις αφαιρέσει τον παλιό).Θα πετύχεις και καλύτερη ψύξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loubas Σεπτέμβριος 26, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 ειχα βιδωσει πανω στην ψυχτρα ενα ανεμιστηρακι που ειχα και ολα δουλευαν μια χαρα για 3 μερες. Μετα μου ξαναεκανε τα ιδια...οποτε καλυτερα να αντικαταστησω αυτο που εχει.Χωρο δεν εχω δυστηχως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 26, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αν εχει εγγυηση ακομη (δυσκολο) , μπορεις να ζητησεις αντικατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loubas Σεπτέμβριος 27, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 δεν υπάρχει εγγυηση...Αν εχει εγγυηση ακομη (δυσκολο) , μπορεις να ζητησεις αντικατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Σεπτέμβριος 27, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Η 9700prο ειναι πολύ καλή καρτουλα.... Εχε υπόψιν πώς χωρις εγγυηση οπως λες οτι ειναι ,,,,, αν την καψεις με καμια πατέντα , για να παρεις ισάξια της πρεπει να πας απο 6600gt+ και πέρα... Οπότε τα αξιζει τα 18 ευρά που κανει το artic cooler για να ειναι δροσερή και να την κλοκαρεις και αρκετα κερδίζοντας κατι ακόμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loubas Σεπτέμβριος 28, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 H ARCTIC ATI VGA SILENCER 1 REV 2.0 θα μου φαει μια θεση pci??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 28, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 H ARCTIC ATI VGA SILENCER 1 REV 2.0 θα μου φαει μια θεση pci???Αν δεν κάνω λάθος, ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loubas Οκτώβριος 3, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 H http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=66667τι λεει? Θα δυσκολευτώ να την τοποθετήσω? Πρέπει να πάρω και πάστα για να βάλω πάνω στον πυρήνα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 3, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Η συγκεκριμενη ειναι πολυ απλη στην τοποθετηση της . Παστα λογικα θα εχει δικια της , αλλα δεν θα σε βλαψει αν παρεις μια της arctic silver . Kαλυτερες θερμοκρασιες θα εχει . Αν παλι δεν σε πολυαπασχολει , βαλε αυτη που θα εχει μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Οκτώβριος 4, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Η τοποθετηση ειναι παρα πολυ απλη.Αν ειναι η ιδια ( που νοιμιζω ειναι ...ε? ) με της 6600 τοτε: 1) Αφαιρεις την παλια ψυκτρα ( λογικα κουμπωνει απο κατω με κατι καρφακια που βγαινουν πολυ απλα με ενα τσιμπιδακι ) 2)Καθαριζεις την παλια παστα (με ασετον το εκανα εγω) 3) Βαζεις πανω την παστα που εχει στην συσκευασια η καποια αλλη της προτιμησης σου ( εγω προσωπικα εβαλα μια νορμαλ ποσοτητα στο κεντρο και αφησα την ψυκτρα να πατησει και να την στρωσει πανω στο die ) 4)βαζεις πανω την Silencer και βαζεις τις βιδουλες που εχει για στηριξη. Ισως να διαφερει στην καρτα σου αλλα κατα κυριο λογο αυτα τα 4 απλα βηματακια ειναι που θα κανεις.Ενδεικτικα σε μια MSI 6600 GT που περασα μια Silencer επειδη ειχε καει η παλια ψυκτρα, απο κει που δουλευε default στους ~65-85 βαθμους , πλεον δουλευει στους ~45-65 o/ced Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.