Jump to content

A8N SLi Bug πρόβλημα.Υπάρχει καμία λύση?

Gabriel

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά,

Έχω προβλημα με τη νέα μητρική που από ό,τι είδα το έχουν και άλλοι.

Έχω έναν 250άρη SATA2 WD και έναν 120άρη Maxtor.

Το πρόβλημα είναι ότι δε βλέπει με τίποτα τον 120άρη Maxtor (6Y120MO)...

Έβαλα το 1013 bios (από 1008 αρχικώς) μπάς και,αλλά τίποτα...

http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t4646.html

Επίσης γίνεται να αποφύγω την επανεγκατάσταση των windows αλλάζοντας πλατφόρμα από Intel σε AMD?(Μπηκα σε Safe mode,απεγκατέστησα ό,τι είχε η παλιά αλλά δε κατάφερα κάτι παραπάνω).

Μου φαίνεται ότι ενώ ο επεξεργαστής ειναι φοβερός,η πλατφόρμα παραμένει πολύυυ πίσω από τις αντίστοιχες της Intel....

Παλιά έχω κάνει "μεταφορές" windows από VIA chipset σε NVidia και αντίστροφα.

Όλως τυχαίως σήμερα είδα AMD να μπουτάρει μια χαρά windows που είχαν σεταριστεί σε Intel. Αλλά είναι και θέμα τύχης.

Δεν κάθησα να δω τι γράφουν στο link που έδωσες αλλά δοκίμασες να αλλάξεις υποδοχές στον Maxtor ή έστω να τον δοκιμάσεις μόνο του? Κοίτα και στο site της Maxtor μήπως υπάρχει δεδομένη ασυμβατότητα και αν υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί αυτή.

Το πρόβλημα είναι ότι δε βλέπει με τίποτα τον 120άρη Maxtor (6Y120MO)...

Έβαλα το 1013 bios (από 1008 αρχικώς) μπάς και,αλλά τίποτα...

http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t4646.html

Το διάβασα το ποστ σου.

Δεν φαίνεται να έχει να κάνει με hardware αλλά είναι μ@λ@κία των Windows.

Άλλαξες μήπως τον δίσκο όπου βρισκόταν η εγκατάστασή τους;

Επίσης γίνεται να αποφύγω την επανεγκατάσταση των windows αλλάζοντας πλατφόρμα από Intel σε AMD?

Με κάθε αλλαγή chipset κάνουμε ΠΑΝΤΑ καινούργια, καθαρή, εκ του μηδενός και slipstreamed με το τελευταίο service pack, εγκατάσταση Windows.

Μου φαίνεται ότι ενώ ο επεξεργαστής ειναι φοβερός,η πλατφόρμα παραμένει πολύυυ πίσω από τις αντίστοιχες της Intel....

Η πλατφόρμα είναι η πλέον αξιόπιστη του πλανήτη.

Απλά χρειάζεσαι καινούρια εγκατάσταση.

Παιδια προβλημα μεγαλο!!!Θελω τα φωτα σας!Η Α8Ν-SLI Deluxe δεν μου βλεπει τις PCI-Cards!Εκανα τα παντα στα bios!Oλα defaults κλπ!Ειναι για επιστροφη?????Βαζω την Audigy και δεν την βρισκει!Βαζω αλλη τα ιδια!Βαζω μια pc wirelless card και δεν ξεκιναει!Εχει προβλημα???Εγω λεω να το παω πισω!

Άρη πήγαινέ την να ησυχάσεις. Αν σου πουν ότι όλα καλά και πάρτην πίσω πες εντάξει και το ίδιο βράδι θα φροντίσουμε να τη "βελτιώσουμε"

Gabriel

Προσωπική μου εμπειρία από μετάβαση μεταξύ τσίπσετ. Winblows τρία πουλάκια κάθονταν πάνω σε μπλε οθόνη. Linux: Δε πα να μου αλλάξεις πλατφόρμα on the fly στα τέτοια μου. Όλα τα βλέπω ,όλα τα καταλαβαίνω

Την παω σημερα τ'απογευμα την γαμ...νη!Μια leadtek tv tuner μου την βρισκει κανονικα!Μου κανει εντυπωση που μου ζηταει drivers για μια αγνωστη συσκευη στο PCI BUS ειτε εχω καρτα τοποθετημενη στα PCI ειτε οχι!!Ενω ως γνωστον οι συσκευες που τοποθετουμε και τις βρισκει ειναι στα PCI SLOTS!Εβαλα τους Nforce 6.66 απο την σελιδα της NVIDIA!Μηπως ξεχασα κατι???Μου φαινεται θα την γυρισω πισω και θα ζητησω και τα χρηματα μου!Εχω τσαντιστει πολυ ασχημα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.