Jump to content

Λίγη βοήθεια για αγορά κάρτας μέχρι 200 Ευρώ

beisnikos_spi

Recommended Posts

αφου μιλάμε πάντα για agp, τότε μια 6800 αν σου κάτσει είναι τέλεια περίπτωση, είτε είναι 6800 le είτε απλή, αρκεί να ξεκλειδωθεί...τώρα όπως πολύ σωστά ανέφεραν κάποιοι, θα μπορούσες να πάρεις έτσι και αλλιώς μια φθηνή 6600gt/6800le και με τα λεφτά που κέρδισες να τους αλλάξεις την ψύκτρα, πίστεψε με θα είναι ένα δώρακι για τη κάρτα σου!εγώ έχω μια 6600gt να σιγοβράζει στους 77-82 κελσίου , και φυσικά φοβάμαι να την ανεβάσω......για να φανταστείς βγάζω 3600 στο 3dmark05 και μια μέρα που την ανέβασα μόνο για το 3dmark έσπασα τη μπάρα 4000 ;)....η κάρτα μου με μια καλή ψυξη δηλαδή φθάνει άνετα τα 4200που αυτό μεταφράζεται σε αρκετά fps , επίπεδα λεπτομερειών, η ακόμα και ανάλυση! αλλά όπως λέει και ο jimmy μια 6800 κάνει τη δουλειά της σε AGP8X.....απο κει και πέρα pci-e 6600GT all the way ;).................να μην ανοίξω κάνα thread ξέρει κανείς παιδία αν θα χωράνε πάνω στη μητρική 2χ6600gt με silencer/zalman ψυκτρες Η/ΚΑΙ με ξύκτρα επεξεργάστη?

πάρε και λινκς με κάποιες προτάσεις

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174052&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=235868&Merchant_Id=1&sts_cid=3 >ξεκλείδωμα

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174052&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=245862&Merchant_Id=1&sts_cid=3 > με ψύκτρα στις μνήμες και με την αγορά μιας silencer nv6 θα είσαι άρχοντας...αν υποθέσουμε πως μια 6600gt κάνει 180e

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174052&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=219494&Merchant_Id=1&sts_cid=3

>ξεκλείδωμα

• 3 weeks later...
  • Replies 43
  • Created
  • Last Reply
αφου μιλάμε πάντα για agp, τότε μια 6800 αν σου κάτσει είναι τέλεια περίπτωση, είτε είναι 6800 le είτε απλή, αρκεί να ξεκλειδωθεί...τώρα όπως πολύ σωστά ανέφεραν κάποιοι, θα μπορούσες να πάρεις έτσι και αλλιώς μια φθηνή 6600gt/6800le και με τα λεφτά που κέρδισες να τους αλλάξεις την ψύκτρα, πίστεψε με θα είναι ένα δώρακι για τη κάρτα σου!εγώ έχω μια 6600gt να σιγοβράζει στους 77-82 κελσίου , και φυσικά φοβάμαι να την ανεβάσω......για να φανταστείς βγάζω 3600 στο 3dmark05 και μια μέρα που την ανέβασα μόνο για το 3dmark έσπασα τη μπάρα 4000 ;)....η κάρτα μου με μια καλή ψυξη δηλαδή φθάνει άνετα τα 4200που αυτό μεταφράζεται σε αρκετά fps , επίπεδα λεπτομερειών, η ακόμα και ανάλυση! αλλά όπως λέει και ο jimmy μια 6800 κάνει τη δουλειά της σε AGP8X.....απο κει και πέρα pci-e 6600GT all the way ;).................να μην ανοίξω κάνα thread ξέρει κανείς παιδία αν θα χωράνε πάνω στη μητρική 2χ6600gt με silencer/zalman ψυκτρες Η/ΚΑΙ με ξύκτρα επεξεργάστη?

Δηλαδη απο οτι διαβασα σ ολο το thread τελικα καταλαβα οτι με μια 6600GT 128 MB αλλα να βαλεις και μια ψυκτρα, οπως λες, εισαι πολυ καλος ???

Αν δεν βαλεις ψυκτρα τι θα γινει ?

Αν δεν παρεις 6600GT 128MB ποια ειναι η αμεσως καλυτερη MoneyValue-Performance καρτα?

Αν θες απαντησε απλα και καθαρα.

Το συστημα μου ειναι

Windows XP SP-2

Gigabyte 915P DUO PRO

Intel P4 3.0 GB

2 x 512 MB Kingston DDR2-SDRAM

Ποια καρτα θα ειναι καλη για αυτο ?

Ευχαριστω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.