simostarabatzis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2005 Αφού έψαχνα όλη την Ελλάδα για τρεις μήνες (χωρίς πλάκα Ιούνιος-Σεπτέμβριος) για να βρω τη γαμ.. μητρική τώρα έχω πάρει τα πάντα και δεν έχω που να τα βάλω..!!!! Το "σύστημα" έχει ως εξής¨ Intel 820, 2,8 Ghz Dual Core MB Gigabyte 945g Pro Ram DDR2 533 Kingston Maxtor 200GB SATA Maxtor 100GB ATA 133 (Από το προηγούμενο PC μου...) DVD-R Plextor 740A DL Modem PCI Ήχος και Γραφικά είναι ενσωματωμένα στο Chipset - ξέρω δεν είναι ότι καλύτερο αλλά το αποφάσισα έτσι γιατί προς το παρόν δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από αυτά και θα κάνω επεκτάσεις αργότερα, οπότε επένδυσα σε άλλα στοιχεία. Επίσης θα προσθέσω TV Tuner κάποια στιγμή... Τώρα όμως κόλλησα σε κουτί και τροφοδοτικό, βοήθεια παίδες γιατί φοβάμαι ότι θα κάνω καμιά μαλακ... με το PSU και θα έχω λιγότερα και άσχετα βύσματα από υποδοχές!!! Το κουτί θέλω να είναι ευρύχωρο, μαύρο χωρίς πόρτες, παράθυρα και άλλα κουφώματα αλλά με USB, Firewire και Audio In/Out To τροφοδοτικό πρέπει να είναι πάνω από 400W (δε με νοιάζει ο θόρυβος τόσο...) Να προσθέσω ότι έχω αγοράσει UPS 800 αλλά θέλω το τροφοδοτικό να είναι μιας σχετικής αξιοπιστίας και μαζί με το κουτί να έχουν ανοιχτό (όσο γίνεται...) ορίζοντα επέκτασης και αναβάθμισης και να μην δώσω πάνω από 150-200 Ε. Οποιοδήποτε σχόλιο και επιχείρημα για τη σύνθεση και την αγορά ευπρόσδεκτο...
varelasj Σεπτέμβριος 16, 2005 #2 Σεπτέμβριος 16, 2005 Κουτακι αυτο εδω και τροφοδοτικο Fortron 550watt.EDIT!
simostarabatzis Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #3 Σεπτέμβριος 16, 2005 Ευχαριστώ ρε φίλε αλλά το συγκεκριμένο κουτί το παρήγγειλα κανονικά και μου τηλ από το από το κατάστημα για να μου πουν ότι δεν είναι διαθέσιμο και θα ξανάρθει σε καναδυό (!!!) εβδομάδες...Και ήταν ότι ακριβώς χρειαζόμουν (νομίζω, δεν είμαι και ο καλύτερος γνώστης θα' λεγα...)Παιδιά κάντε και ένα σχόλιο για τη σύνθεση, αν και βλέπω να τρέχω να πνιγώ...
simostarabatzis Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #4 Σεπτέμβριος 16, 2005 Και όσο για το Fortron γιατί όχι το 460? Παίζει θέμα με τα βύσματα?
varelasj Σεπτέμβριος 16, 2005 #5 Σεπτέμβριος 16, 2005 Οχι απλα ειδα δυπιρινο πιο πανω οποτε καλου κακου ας εχεις ενα δυνατο τροφοδοτικο για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.
cakrit1442169096 Σεπτέμβριος 17, 2005 #6 Σεπτέμβριος 17, 2005 Για το κουτί θα συμφωνήσω απόλυτα με τον βαρελά. Το είχα σχεδόν ένα χρόνο (και τώρα κάθετε στην γωνία αδειο το καυμένο ) και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Αν δεν το βρήκες από e-shop κάνε μία αναζήτηση στο www.skroutz.gr έχει αρκετά μαγαζιά που το πουλάνε.Εκτος αυτού το εισάγει και η οκταμπιτ. Δεν βλέπω τοποθεσία στο προφίλ σου, αλλά αν είσαι Θεσσαλονίκη μπορώ να σου πω που να ρωτήσεις...
simostarabatzis Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #7 Σεπτέμβριος 19, 2005 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, τελικά κατέληξα σε Heroichi 6919 & Tagan 480.Ελπίζω ν'αξίζουν τα λεφτά τους.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.