superduke Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2005 Τη μητρική τι θέλω για overclocking περίπου 270-280 αλλά με διαιρέτη γιατί έχω value μνήμες.Ποια θα είναι είναι πιο στάθερη?Το πρόβλημα είναι ότι έχω kingston value μνήμες και μπορεί να μην υποστηρίζονται από την dfi.Μήπως τελικά να πάω για την abit.Στα παιχνίδια το via kt890pro είναι πιο αργό από το nf4 ultra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 πολυ σωστα το ειπες μην δoκιμασεις kingston value σε dfi δεν παιζουν.θα σου ελεγα για asus Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Σεπτέμβριος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Όντως οι μνήμες που λες δεν παίζουν στην dfi. Abit θα έπαιρνα αν ήμουν στην θέση σου γιατί 1ον ειμαι fun του nf και 2ον η dfi δεν παίζει με τις μνήμες σου. Εαν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι και πιο γρήγορες απο το ΚΤ... :117: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Δηλαδη οι παλιες kingston value με τα ΒΗ5 δεν παιζουν ???Δε μπορω να καταλαβω αυτο το περι ασυμβατοτητας μνημων της DFI ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Σεπτέμβριος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Δηλαδη οι παλιες kingston value με τα ΒΗ5 δεν παιζουν ???Δε μπορω να καταλαβω αυτο το περι ασυμβατοτητας μνημων της DFI ...Εκτός απο value δεν παίζει και corsair. Το γιατί δεν το ξέρω αλλα τσεκάρισε και εσύ στο eshop να δείς τι γράφει. Εδώ :108: :108: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Πολυ χλωμο να μην παιζουν οι kingston value με τα ΒΗ...Ο shido ή/και ο hipro εχουν τετοιες και νομιζω τις ειχουν δουλεψει σε DFI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Γι'αυτο το λεω . Το ξερω οτι παιζουν . Τι σοι ασυμβατοτητα ειναι δηλαδη ?Ειναι θεμα chips επομενως . Κανω λαθος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas1442169085 Σεπτέμβριος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Γι'αυτο το λεω . Το ξερω οτι παιζουν . Τι σοι ασυμβατοτητα ειναι δηλαδη ?Ειναι θεμα chips επομενως . Κανω λαθος ? Κάποιες παίζουν, κάποιες όχι. Δεν έχω προσέξει αν τίθεται θέμα ICs, SPD, or something else. Κουλά πάντως έκαναν και κάτι Kinston Value με Elpida chips που έχει ( είχε πλέον ) ένας φίλος μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Σεπτέμβριος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Παρε dfi και εγω με kingston value ημουν και παιξαν μια χαρα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Σεπτέμβριος 17, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Εγώ σου προτίνω Abit όλα τα συστήματα με Abit + 939 που είδα ήταν μια χαρά και για OC η Abit είναι πολύ καλή. DFI τώρα δεν τις μπορώ με τίποτα, δε ξέρω ούτε τις έχω δεί, μπορει να είναι και οι καλύτερεσ μητρικές του κόσμου, αλλα μακρυά απο εμένα! :018: :091: :108: Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Σεπτέμβριος 18, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Φιλε y3k σε βρισκω λιγο υπερβολικο!!Ολες καλες ειναι και οι dfi ακομα καλυτερες!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Σεπτέμβριος 18, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Και εγω την φοβομουν την DFI και επειδη ειμαι παρα πολλα χρονια στον χωρο τη γνωρισα σαν εταιρεια ΟΕΜ με μητρικες της πλακας (παλια) ειχα τις επιφυλαξεις μου. Ακουγα μαλιστα και διαφορα κουλα και φοβομουν οτι θα ειναι πολυ δυστροπη αλλα ολα αυτα δεν ηταν αρκετα για να μην την παρω. Τωρα μετα απο δυο μηνες μαζι της και μαλιστα με τροφοδοτικο 20 και οχι 24 πιν που λενε οτι εχει προβλημα, μπορω να πω οτι ειναι πραγματικο εργαλειο αυτη η μητρικη για τους Athlon64. Δυσκολη μεν στην αρχη αλλα υπαρχουν τοσοι οδηγοι πλεον για βοηθεια και φυσικα η προηγουμενη εμπειρα στο χωρο του ευγενους αθληματος (λεγε με overclock) που πραγματικα πιστευω οτι με το καταλληλο σεταρισμα μπορεις να ξεζουμισεις επεξεργαστη και μνημες. Απλα κορυφαια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.