Jump to content

Ερωτηση για block απο τον 11

slaught

Recommended Posts

Καλησπερα σ'ολους ,επικοινωνισα σημερα με τον eleven για την αγορα ενος block

μου ειπε οτι φτιαχνει με πλεξι και χαλκινα.Πιο απο τα δυο εχει καλυτερη θερμικη συμπεφορα?Επισης εχουν μεγαλη διαφορα στη θερμοκρασια?

Αφου μιλησες μαζι του γιατι δεν τον ρωτησες? :)

Το οτι κατάφερε να μιλήσει μαζί του δεν συμαίνει οτι πρόλαβε να τον ρωτήσει κιόλας.... :003: :003:

Για μένα θα έπαιρνα όλο χάλκινο. Λογικά θα έχει καλύτερη θερμική επαγωγή για τον λόγο οτι το plexi δεν έχει καθόλου θερμική επαγωγή. Αλλά απ οτι έχω διαβάσει ο 11 κάνει καλή δουλειά οπότε οτι και να παρεις καλό θα σου βγεί.... :035:

μου ειπε οτι φτιαχνει με πλεξι και χαλκινα

Εγώ έχω την εντύπωση ότι όλα τα blocks του 11 είναι χάλκινα και το plexy χρησιμοποιείται για στήριξη. Μήπως αυτό σου πε και μπερδεύτικες?

Τουλάχιστον όταν αγόρασα εγώ από τον Μιχάλη , δεν είχα ακούσει τίποτα για block απο plexy. Εξάλλου το plexy είναι σχετικά εύτηκτο.

Anyway , πιθανόν να έχω μείνει λίγο πίσω.

Φυσικά και πρέπει να ρωτήσεις τον 11.

Eκτιμηση μου , καθως και απο οτι εχω διαβασει σε φορουμ του εξωτερικου , μιλαμε για διαφορα γυρω στο μισο βαθμο κελσιου .

Στη θεση σου θα διαλεγα αναλογα με την εξωτερικη εμφανιση ... Και μου αρεσει το πληρως χαλκινο . :)

Το πλέξι ίσως να σε βιηθήσει να το βάλεις και σε άλλη πλατφόρμα από αυτήν που έχει φτιαχτεί γιατί πειράζεται εύκολα .Ο μισός βαθμόε που αναφέρθηκε σε ποια μεριά βρίσκεται? Με πλέξι ή χωρίς?

Το πλέξι ίσως να σε βιηθήσει να το βάλεις και σε άλλη πλατφόρμα από αυτήν που έχει φτιαχτεί γιατί πειράζεται εύκολα .Ο μισός βαθμόε που αναφέρθηκε σε ποια μεριά βρίσκεται? Με πλέξι ή χωρίς?

Απο υλοποιησεις που εχουν βγει σε εκδοσεις με plexy top και full copper , εχει φανει πως η εκδοση που ειναι μονο απο χαλκο εχει ελαφρα καλυτερη αποδοση .

Δεν ξερω αν ο Μιχαλης κατασκευαζει με plexy top ... Η διαφορα στις επιδοσεις ειναι παρα πολυ μικρη παντως.

Λοιπόν μάγκες μην τα μπερδεύετε. Η έκδοση με plexi έχει αυτό το υλικό μόνο στην πάνω επιφάνεια του μπλόκ (αυτή που είναι ορατή). Τώρα ο μισός βαθμός διαφοράς λογικό μου φαίνεται. Πάρε αυτό που σου κάθεται πιο τζάμι αισθητικά

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!Ο λογος που ρωτησα ειναι οτι

αν παρω με πλεξι θα καθυστερησει μια-δυο εβδομαδες μιας και δεν εχει ουσιατηκες διαφορες ....................!

Μια που με εχουν ρωτησει και αλλοι στα μπλοκ μπαινει οτι καπακι

θελησει καποιος (χαλκινο , plexy uv plexy ktl)

Οι διαφορες σε θερμοκρασιες (τουλαχιστον σε οτι εχω φτιαξει μεχρι τωρα) ειναι ασημαντες Ειναι πιο πολυ θεμα αισθητικης και προτιμησεως του καθενος

και μια φωτο για να δειτε την διαφορα Περα απο το οπτικο δεν υπαρχει διαφορα Το κατω τμημα το οποιο εχει και την διαμορφωση ειναι ιδιο

post-503-1442174214,0206_thumb.jpg

Αντε να δοκιμασω και εγω αυτα τα περιβοητα block να δω τι ψαρια πιανουν!!!!!!!!!

Πιστευω παντως παντως οτι ειναι απο τις πιο καλες αγορες που εχω κανει στο θεμα υπολογιστης γιατι μενει!!!

Μιχαλη ερωτηση :καπακι μπορει ν'αλαξει αν χρειαστει?????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.