slaught Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2005 Καλησπερα σ'ολους ,επικοινωνισα σημερα με τον eleven για την αγορα ενος block μου ειπε οτι φτιαχνει με πλεξι και χαλκινα.Πιο απο τα δυο εχει καλυτερη θερμικη συμπεφορα?Επισης εχουν μεγαλη διαφορα στη θερμοκρασια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Σεπτέμβριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Αφου μιλησες μαζι του γιατι δεν τον ρωτησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Σεπτέμβριος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Αφου μιλησες μαζι του γιατι δεν τον ρωτησες? Το οτι κατάφερε να μιλήσει μαζί του δεν συμαίνει οτι πρόλαβε να τον ρωτήσει κιόλας.... :003: :003: Για μένα θα έπαιρνα όλο χάλκινο. Λογικά θα έχει καλύτερη θερμική επαγωγή για τον λόγο οτι το plexi δεν έχει καθόλου θερμική επαγωγή. Αλλά απ οτι έχω διαβάσει ο 11 κάνει καλή δουλειά οπότε οτι και να παρεις καλό θα σου βγεί.... :035: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chr1442169074 Σεπτέμβριος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 μου ειπε οτι φτιαχνει με πλεξι και χαλκινα Εγώ έχω την εντύπωση ότι όλα τα blocks του 11 είναι χάλκινα και το plexy χρησιμοποιείται για στήριξη. Μήπως αυτό σου πε και μπερδεύτικες?Τουλάχιστον όταν αγόρασα εγώ από τον Μιχάλη , δεν είχα ακούσει τίποτα για block απο plexy. Εξάλλου το plexy είναι σχετικά εύτηκτο.Anyway , πιθανόν να έχω μείνει λίγο πίσω. Φυσικά και πρέπει να ρωτήσεις τον 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Eκτιμηση μου , καθως και απο οτι εχω διαβασει σε φορουμ του εξωτερικου , μιλαμε για διαφορα γυρω στο μισο βαθμο κελσιου . Στη θεση σου θα διαλεγα αναλογα με την εξωτερικη εμφανιση ... Και μου αρεσει το πληρως χαλκινο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Σεπτέμβριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Το πλέξι ίσως να σε βιηθήσει να το βάλεις και σε άλλη πλατφόρμα από αυτήν που έχει φτιαχτεί γιατί πειράζεται εύκολα .Ο μισός βαθμόε που αναφέρθηκε σε ποια μεριά βρίσκεται? Με πλέξι ή χωρίς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Το πλέξι ίσως να σε βιηθήσει να το βάλεις και σε άλλη πλατφόρμα από αυτήν που έχει φτιαχτεί γιατί πειράζεται εύκολα .Ο μισός βαθμόε που αναφέρθηκε σε ποια μεριά βρίσκεται? Με πλέξι ή χωρίς?Απο υλοποιησεις που εχουν βγει σε εκδοσεις με plexy top και full copper , εχει φανει πως η εκδοση που ειναι μονο απο χαλκο εχει ελαφρα καλυτερη αποδοση .Δεν ξερω αν ο Μιχαλης κατασκευαζει με plexy top ... Η διαφορα στις επιδοσεις ειναι παρα πολυ μικρη παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgesod1442169078 Σεπτέμβριος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Λοιπόν μάγκες μην τα μπερδεύετε. Η έκδοση με plexi έχει αυτό το υλικό μόνο στην πάνω επιφάνεια του μπλόκ (αυτή που είναι ορατή). Τώρα ο μισός βαθμός διαφοράς λογικό μου φαίνεται. Πάρε αυτό που σου κάθεται πιο τζάμι αισθητικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Σεπτέμβριος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Φιλε μου μισος και ενας και 2 βαθμοι δεν λενε κατι ..Δεν θα ανεβει το cpu πιο πολυ ομως το plexy λεει πολυυυυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!Ο λογος που ρωτησα ειναι οτι αν παρω με πλεξι θα καθυστερησει μια-δυο εβδομαδες μιας και δεν εχει ουσιατηκες διαφορες ....................! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 17, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Φιλε μου μισος και ενας και 2 βαθμοι δεν λενε κατι ..Δεν θα ανεβει το cpu πιο πολυ ομως το plexy λεει πολυυυυ...Σιγουρα . Εδω τιθεται θεμα μονο εμφανισης . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Σεπτέμβριος 17, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Το δικο μου ειναι όλο χαλκινο και στηρίζεται απλά με πλέξι P4 3,2 prescot ->4,1 full load folding temp 47 C Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 17, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=10047 Αυτο ειναι το δικο μου block κ μαλλον ετσι θα ιεναι κ το δικο σου(εκτος αν βαλεις το πεταλουδοτο πλεξι) Απλα κορυφαιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Παιδια εκανα την παραγγελία για block χωρις πλεξι γιατι μου ειπε οτι θα αργησουν και δεν λεει.Ασε που ειναι καλα απο οτι εχω διαβασει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleven1442169075 Σεπτέμβριος 20, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Μια που με εχουν ρωτησει και αλλοι στα μπλοκ μπαινει οτι καπακι θελησει καποιος (χαλκινο , plexy uv plexy ktl) Οι διαφορες σε θερμοκρασιες (τουλαχιστον σε οτι εχω φτιαξει μεχρι τωρα) ειναι ασημαντες Ειναι πιο πολυ θεμα αισθητικης και προτιμησεως του καθενος και μια φωτο για να δειτε την διαφορα Περα απο το οπτικο δεν υπαρχει διαφορα Το κατω τμημα το οποιο εχει και την διαμορφωση ειναι ιδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Σεπτέμβριος 21, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Αντε να δοκιμασω και εγω αυτα τα περιβοητα block να δω τι ψαρια πιανουν!!!!!!!!!Πιστευω παντως παντως οτι ειναι απο τις πιο καλες αγορες που εχω κανει στο θεμα υπολογιστης γιατι μενει!!!Μιχαλη ερωτηση :καπακι μπορει ν'αλαξει αν χρειαστει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Σεπτέμβριος 24, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Λοιπον παιδια ηρθε το block με χαλκινο καπακι φαινεται πολυ καλο θα το στησω και θα ποσταρο εντυπώσεις!!!Tnk's 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 24, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Μιχαλη ερωτηση :καπακι μπορει ν'αλαξει αν χρειαστει?????Aυτο ειπε πιο πανω...μπορεις να βαλεις οτι θες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Σεπτέμβριος 24, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 οκ ρε σιμο μην μας δειρεις κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 24, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 οκ ρε σιμο μην μας δειρεις κιολας :003: Ετσι μπραβο :116: Αντε περιμενουμε αποτελεσματα κ παρουσιαση του δικου σου wcδιου :031: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.