Papas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2005 Παιδια ειμαι κατοχος tagan αλλα λεω να το αλλαξω κ να παρω το ocz modstream αλλα δεν το βρισκω πουθενα(για το 520 μιλαμε). Επισης κατι διαβασα κ εχω ακουσει οτι εχουν προβλημα με τις dfi και με τροφοδοσια γενικα ! Ακουσα οτι ειναι καπως προβληματικα. Ισχυει? :100: Που θα το βρω??? :035:
SotosLg Σεπτέμβριος 16, 2005 #2 Σεπτέμβριος 16, 2005 Δεν εχω ακουσει τιποτα το ανυσηχιτικο για τα ocz
cakrit1442169096 Σεπτέμβριος 16, 2005 #3 Σεπτέμβριος 16, 2005 Επειδή ελλάδα δεν μπόρεσα να το βρω και εγω σου δίνω ένα link, έχω επικοινωνήσει μαζί τους και στέλνουν ελλάδα, απλά ισως πρέπει να στείλεις ενα μαιλ να δεις για μεταφορικάhttp://www.caseking.de/shop/catalog/default.php?cPath=30_688τώρα για αυτό περι ασυμβατότητας με dfi, πρώτη φορά το ακούω και μου φαίνεται τελειως ζαβο!!!!! Γενικος το να έχει κάποιο psu ασυμβατότητα με mb
Papas Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #4 Σεπτέμβριος 16, 2005 Εδω το διαβασα στο φορουμ για psu. Για να δεις ρωτισα κ στο hackshop το αφεντικο εκει για το ocz κ λεει εχει μεγαλο rma κ δεν ειναι εμπιστοσυνης μπορει να στα καψει. Η ασυμβατοτητα εννοω λογο ευαισθησιας της dfi μπορει να τα καψει οπως εκανε κ στον bird!To site δεν δουλευει carkit! :102:
cakrit1442169096 Σεπτέμβριος 16, 2005 #5 Σεπτέμβριος 16, 2005 Εδω το διαβασα στο φορουμ για psu. Για να δεις ρωτισα κ στο hackshop το αφεντικο εκει για το ocz κ λεει εχει μεγαλο rma κ δεν ειναι εμπιστοσυνης μπορει να στα καψει. Η ασυμβατοτητα εννοω λογο ευαισθησιας της dfi μπορει να τα καψει οπως εκανε κ στον bird!To site δεν δουλευει carkit! :102:Δοκίμασε να μπεις απευθείας στο www.caseking.de αυτπ το μπορει να στα κάψει ρε παιδιά εμένα πολύ μπακαλίστικο μου φαίνεται..Τωρα για το μεγάλο rma πρέπει να το σκεφτεις αρκετα.. εδω να αγοράσεις δεν βρίσκεις εύκολα .. που να περιμένεις αντικατάσταση.
Papas Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #6 Σεπτέμβριος 16, 2005 Δεν μπαινει ισως για τωρα μονο. Δοκιμασε κ εσυ μια!
subneo Σεπτέμβριος 17, 2005 #7 Σεπτέμβριος 17, 2005 Μη μου λέτε τέτοια ρε παιδιά για τα ocz!!!Σήμερα μου έρχεται το powerstream 520W το οποίο θα μπει πάνω στην DFI LANPARTY NF3…
CmoS Σεπτέμβριος 17, 2005 #8 Σεπτέμβριος 17, 2005 Kαι εγω το ιδιο εχω subneο στην ιδια mobo...Κανενα προβλημα 24/7 συνεχεια Δε ξερω που ακουστηκαν αυτα..
Papas Σεπτέμβριος 18, 2005 Author #9 Σεπτέμβριος 18, 2005 Subneo απο που το πηρες? Στειλε κανα λινκ αν μπορεις! Τα προβληματικα ηταν η πρωτες παρτιδες κοντα φεβρουαριου. Η νεα σειρα δεν θα εχει προβλημα απο τι καταλαβα. Subneo ειδα οτι το modstream εχει 1 pcx conn. Δηλαδη για sli θα βαλεις σε μια απτις δυο καρτες μετατροπεα?? σπασιμο :038:
subneo Σεπτέμβριος 18, 2005 #10 Σεπτέμβριος 18, 2005 Το πήρα από www.newtechlabs.gr και είναι το powerstream.. όχι το mοdstream..Δεν είναι έτοιμο το online shop αλλά μπορείς να τους πάρεις τηλ να ρωτήσεις αν έχουν άλλο..Το κουτί πάνω γράφει Special UK Edition και το πήρα 150 ευρω τελική!!!Είναι πραγματικά αθόρυβο.. ακούω μόνο την κάρτα γραφικών που την έχω στο full.. Έχω φορτώσει το pc με ότι είχα και δεν είχα.. το υπερχρόνισα όσο πάει.. και όχι απλά δεν κατάλαβε τίποτα.. αλλά έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε η θερμοκρασία όλου του υπολογιστή…Ίσως επειδή τραβά καλύτερα τον ζεστό αέρα μέσα από το κουτί από ότι το παλιό μου psu… ίσως πάλι να είναι η ιδέα μου..Όπως και να έχει.. εγώ είμαι υπέρ ευχαριστημένος από αυτό..
Papas Σεπτέμβριος 18, 2005 Author #11 Σεπτέμβριος 18, 2005 Ok neo thx θα παρω να ρωτισω αν εχει τπτ κ ποσο. Ελπιζω να το εχουν. Οσο αφορα για την θερμοκρασια που λες ξερεις αν το modstream εχει καλυτερη κυκλοφορια του αερα απο το powerstream? Γενικα αυτα που εχουν ενα μονο 12αρη σε σχεση με τα 2 8αρια σε σειρα??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.