Necro Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2005 πηρα το pc μου πισω και διαπιστωσα πως η vga αντι για 48 idle εχει 52.....ειχα πει στον ανθρωπο να μου βαλει παστα και σε VGA/CPU και μου πε πως θα βαλει arctic silver.... το σωληναριο(μου το εδωσε) μονο artic silver δε γραφει αλλα αναγραφεται πανω /<< for cpu>>...τι εγινε? εχει σημασια? μηπως απλα πρεπει να περιμενω να στρωσει η παστα μια 2 μερες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Γενικα στις gpu προτιμω ceramique και για περισσοτερη ασφαλεια... Τωρα ακομα και στους cpu μου cearmique βαζω. Ειναι ανθεκτικη στο χρονο σε σημειο αηδιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 δε ξερω....απλα ελπιζω να ειναι ολα καλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Σεπτέμβριος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 προσεχε τι θα βάλεις γιατι εγω κατεστρεψα μια καρτα με μια μουφοπαστα...σοκολατινα να εβαζα πιο κρυα θα ηταν η gpu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 προσεχε τι θα βάλεις γιατι εγω κατεστρεψα μια καρτα με μια μουφοπαστα...σοκολατινα να εβαζα πιο κρυα θα ηταν η gpu!ευχαριστω για τη συμβουλη........ :089: :089: :089: ..........Θεε μου τι να κανω>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Μπορει κ να μην εστρωσε ρε χαλαρωσε....Ασε να περασουν 1-2 μερες κ βλεπεις..Αμα δε γινει τπτ πανε παρε μια AS5/Cer κ ξαναβαζεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Μπορει κ να μην εστρωσε ρε χαλαρωσε....Ασε να περασουν 1-2 μερες κ βλεπεις..Αμα δε γινει τπτ πανε παρε μια AS5/Cer κ ξαναβαζεις.. ....εγω μαλλον θα τη καταστρεψω...ελα msn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.