Jump to content

σωστη παστα σε vga>?

Necro

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πηρα το pc μου πισω και διαπιστωσα πως η vga αντι για 48 idle εχει 52.....ειχα πει στον ανθρωπο να μου βαλει παστα και σε VGA/CPU και μου πε πως θα βαλει arctic silver.... το σωληναριο(μου το εδωσε) μονο artic silver δε γραφει αλλα αναγραφεται πανω /<< for cpu>>...τι εγινε? εχει σημασια? μηπως απλα πρεπει να περιμενω να στρωσει η παστα μια 2 μερες?

Γενικα στις gpu προτιμω ceramique και για περισσοτερη ασφαλεια... Τωρα ακομα και στους cpu μου cearmique βαζω. Ειναι ανθεκτικη στο χρονο σε σημειο αηδιας.

προσεχε τι θα βάλεις γιατι εγω κατεστρεψα μια καρτα με μια μουφοπαστα...σοκολατινα να εβαζα πιο κρυα θα ηταν η gpu!

προσεχε τι θα βάλεις γιατι εγω κατεστρεψα μια καρτα με μια μουφοπαστα...σοκολατινα να εβαζα πιο κρυα θα ηταν η gpu!

ευχαριστω για τη συμβουλη........ :089: :089: :089: ..........Θεε μου τι να κανω>?

Μπορει κ να μην εστρωσε ρε χαλαρωσε....

Ασε να περασουν 1-2 μερες κ βλεπεις..

Αμα δε γινει τπτ πανε παρε μια AS5/Cer κ ξαναβαζεις..

Μπορει κ να μην εστρωσε ρε χαλαρωσε....

Ασε να περασουν 1-2 μερες κ βλεπεις..

Αμα δε γινει τπτ πανε παρε μια AS5/Cer κ ξαναβαζεις..

....εγω μαλλον θα τη καταστρεψω...ελα msn

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.