Jump to content

Sempron 2800+ socket A

Sir_Dimitris

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδώσω κάπως τον πολλαπλασιαστή του?Αν όχι μέχρι πόσο αντέχει στο πείραγμα?Τώρα έχω το FSB στα 175 με τάση 1.625 χωρίς πρόβλημα και για ψήξη έχω το Thermaltake volcano11.

Δεν γινεται να ξεκλειδωσεις τον πολλαπλασιαστη σου,θα επρεπε να εχει ημερομηνια κατασκευης μικροτερη απο την 39η βδομαδα του 2003 (στο στεπινγκ εχει 4 νουμερα κολλητα,θα επρεπε να ελεγε 0339 και κατω,εσενα πιθανως λεει 05?? κατι).Οι τελευταιοι socketA που ξεκλειδωναν ειναι οι AthlonXP,τωρα (εδω και 1 χρονο) εχει μετανομαστει σε Sempron αποκλειεται να ειναι παλιας ημερομηνιας.

Για το o/c εξαρταται απο το κομματι που θα πετυχεις.Για την σταθεροτητα τρεχε Prime95,οχι απλα να ανεβαζεις ταχυτητα μεχρι να δεις οτι δεν κολλαει.Επισης ψαξε στο φορουμ,εχει πολλα θεματα παρομοια με το δικο σου.Καλο διαβασμα.

@schumifer νομιζω οτι Mobile εχουν σταματησει εδω και ενα χρονο,δεν ξεκλειδωνει ουτε με το mod αν δεν κανω λαθος.

Τι εννοείς με αυτό? Δηλαδή αν δεν κυκλοφορούν mobile δε γίνεται το mod? Οι Σέμπρονες είναι άθλονες με αλλαγμένο όνομα και pr rating. Αν ο φίλος μπορεί να δείξει μία εικόνα να δούμε λίγο τις γέφυρες θα το τσεκάρουμε

Μετα απο αυτην την ημερομηνια ειναι hardware locked και ακομα αν αλλαξεις τις γεφυρες δεν γινεται τιποτα.τουλαχιστον σε εναν που δοκιμασα (ενος φιλου μου) εγινε Mobile με σταθερο πολλαπλασιαστη ομως.

Sempron = (πρωην) AthlonXP>0339 =>bye bye mobile mod.

Βρε συ από ΒΙΟΣ ο πολλαπλασιαστής παραμένει κλειδωμένος. Αφού έγινε και αναγνωρίστηκε Mobile δεν υπάρχει περίπτωση να μην του αλλάξει πολλαπλασιαστή το cpumsr

Απο το πειραμα καταλαβα οτι και mobile να τον κανεις,αφου το εχουν hardware κλειδωμενο δεν γινεται τιποτα.Σε nForce2 αλλαζει απο το bios αν εχεις το L12mod στο bios,η αν κανεις το Pin Mod,σε αυτον τον CPU με το mod απλα δεν αλλαζε.ειχα δοκιμασει και τα 2 με 2 ξεκλειδωτους T-bred και δουλευαν.

Τεσπα στο τελος θα μπερδεψουμε παραπανω το παιδι.

Σωστά . Φίλε Δημήτρη διάβασε το θρεντ που σου έδωσα πιο πάνω , ψάξτο και μόνος σου (δεν το έκανα πρώτος!) και αν έχεις όρεξη κάντο ,εγώ πιστεύω ότι θα δουλέψει αν όχι ο τρόπος που προτείνω δεν ξέρω πόσο "μόνιμος" θα είναι ,πάντως είναι σίγουρα εξαφανίσιμος (για τυχόν RMA μέσα στην τριετία). Αν όχι απλά θα έχεις προσπαθήσει. Σε καθέ περίπτωση όπως λέω και στο μοντ, δε δουλεύει σε nforce και δεν ξεκλειδώνει τον πολλπλασιαστή

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.