Jump to content

Leadtek WinFast GeForce 6800

Roulis

Recommended Posts

δε ξεκλειδωνονται τα pipes ευκολα στη leadtek
Νομίζω ότι κάνεις λάθος. Ξεκλειδώνονται πανεύκολα...

Το έχω κάνει στην δικιά μου και το έχουν κάνει κι άλλοι γνωστοί μου με την ίδια κάρτα.

Τί εννοείς με το εύκολα...;

Ουτε εγω καταλαβα το ευκολα, δηλαδη δεν εχουν ολες την ιδια πιθανοτιτα να ξεκλειδωσουν, ???? εγω το κανα συνολο σε 6καρτες η δυο δεν ξεκλειδωσανε 6800ΛΕ καθολου, η μια απο 8στα 12 ξεκλειδωσε 6800ΛΕ, αλλα ξεκλειδωσαν μια 6800ΛΕ και δυο 6800 στα 16 και 6

ολες σε AGP ηταν αν εχει αυτο σημασια και απο εταιριες ασους και ΜΣΙ

Παιδια λεω να παρω αυτη την καρτουλα απο overclockers

vgainei 170Euro. Aξιζει? Ξερει κανεισ αν ξεκλειδωνουν τα pipelines?

για δες την παρακατω καρτα εγω αυτην εχω :060: και η τιμη της τωρα ειναι μονο 190ε

http://chipshop.gr/store/product.php?productid=740&cat=0&page=182

Το έχω κάνει στην δικιά μου και το έχουν κάνει κι άλλοι γνωστοί μου με την ίδια κάρτα.

καποιος εδω ειχε πει πως δε ξεκλειδωνονται ευκολα και βαση της δικης μου εμπειριας με τη καρτα, συμφωνησα

Kι εγω που την ειχα μια χαρα ειχαν ξεκλειδωσει :D!

Mα και να ξεκλειδωνονται ρε παιδια αφου δημιουργουν artifacts πιο το νοημα?

ολες οι 6800 οι απλες ειναι κλειδωμενες για αυτον τον λογο

No aftifacts! Αν βγαζει artifact απλα δεν ξεκλειδωνει... ειναι κατεστραμενα τα exrta pipes δηλαδη. Αν δε βγαζει κατι το οποιο εκανε η καρτουλα που ειχα και του apotsi σημαινει οτι ξεκλειδωσαν με επιτυχια! Δεν ειναι κατι stadar ομως που μπορεις να ξερεις αν θα ξεκλειδωση ή οχι. Ειναι καθαρα θεμα τυχης εκτος κι αν παρεις μτχ και το ξερεις απο πριν να το πω ετσι.

No aftifacts! Αν βγαζει artifact απλα δεν ξεκλειδωνει... ειναι κατεστραμενα τα exrta pipes δηλαδη.

Και το xbitlabs και το φορουμ overclockers λενε το ιδιο. Πως δηλαδη αν ειναι 6800 απλη να μην ξεκλειδωνετε τα extra pipelines γιατι δημιουργουν artifacts. Επισης λενε πως δεν γινονται αμεσως αντιληπτα.

Αυτα

Και το xbitlabs και το φορουμ overclockers λενε το ιδιο. Πως δηλαδη αν ειναι 6800 απλη να μην ξεκλειδωνετε τα extra pipelines γιατι δημιουργουν artifacts. Επισης λενε πως δεν γινονται αμεσως αντιληπτα.

Αυτα

Λοιπον το οτι το λενε εκει σημαινει οτι η καρτα που θα δοκιμασαν μαλλον θα ειχε χαλασμενα pipes! ΑΝ τα pipes ειναι οκ τοτε παιζουν αψογα! Για να το λεμε με τον apotsi που ειχαμε την ιδια καρτα ε δε νομιζω να το λεμε και στην τυχη...

Παιδια καταθετω και τη δική μου εμπειρια και εγω ειχα μι α 6800λε και ανοιξαν μια χαρα τα 12 απο τα 8 που ειχε τα αλλα 4 εβγαζαν artifacts αλλα και παλι πηγαινε πολυ καλυτερα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.