coolmind Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2005 Καλο χειμωνα(ουουουου).Η ερωτηση μου ειναι γι'αυτα τα δυο γιατι εχω καλη καρτα γραφικων(agp).Σας ακουω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Καλυτερα πηγαινε στη λυση της msi γιατι η asus a8v ειναι αρκετα ιδιοτροπη μητρικη απο αποψη oc αν σε ενδιαφερει καθολου. Απο αποψη σταθεροτητας μια που περασε απο τα χερια μου ηταν απλα αψογη. Βεβαια για να εισαι σιγουρος οτι δουλευουν τα pci/agp locks τοτε και παλι msi δηλαδη nforce 3! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Σεπτέμβριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Είχα την msi και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!!!!Αν θυμαμαι καλα οι asus δεν clockαρουν και πολυ οποτε MSI και απο εμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Ίδιας κατηγορίας μητρικές με ίδιο εξοπλισμό. Έχω την A8V και είμαι ικανοποιημένος αλλά τώρα ίσως έπαιρνα την MSI μιας και είναι από τις αδυναμίες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Σεπτέμβριος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 προτίνω MSI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Καλημερα.Απο οτι βλεπω ολοι προτεινετε msi.Δεν με πολυενδιαφερει το overclocking αλλα η σταθεροτητα.Eνας λογος ειναι η βασικη διαφορα των chipset που εχουν αυτες οι δυο,και μαλλον θα παρω nforce3.Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. :045: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Σεπτέμβριος 15, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Καλημερα.Απο οτι βλεπω ολοι προτεινετε msi.Δεν με πολυενδιαφερει το overclocking αλλα η σταθεροτητα.Eνας λογος ειναι η βασικη διαφορα των chipset που εχουν αυτες οι δυο,και μαλλον θα παρω nforce3.Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. :045:τοτε να παρεις την A8V ασυζητητί.ο μονος λογος να προτιμησεις την MSI ειναι αν εχεις μνημες ή cpu που θα τα τρεξεις πανω απο 270-280ΜΗζΑλλιως, παρακατω, με την asus θα εισαι αναμφισβητητα σταθεροτερος, γρηγοροτερος, και θα δουλευουν και τα 4 sataτο nf3 ειναι καλυτερο μονο για τα μεγαλα HTT. παντου αλλου χανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Συμφωνώ με τον Sak. Νόμιζα οτι η Neo2 που αναφέρεις ήταν η Κ8Τ η οποία φοράει και αυτή το K8T800pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Σεπτέμβριος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Οπως ειπαν και οι αλλοι και μια και ειχα-εχω και τις δυο μητρικες και αφου δεν σε ενδιαφερει το overclock,οχι οτι η A8V δεν κανει overclock απλα δεν ειναι για xtreme ΗΤΤ,τοτε χωρις καμια δευτερη κουβεντα την A8V γιατι απλα ειναι βραχος......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tester21 Σεπτέμβριος 15, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Εισαι σιγουρος οτι η msi υποστηριζει dual core?ψαχτο λιγοH asus σιγουρα υποστηριζει και ειναι φανταστικη μητρικη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.