thanka Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2005 Ρε παιδιά τί λέτε???????LG L 1780Q ή LG 1915S :009: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Πήγαινε σε 19'' καλύτερα. 30% περισσότερος χώρος να δουλέψεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 19" προτηνω κι εγω... Και οχι μονο χωρος για να δουλεψει αλλα χωρος και για gaming ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Σεπτέμβριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 19άρα πάρε καλύτερα, και εγώ σκέφτομαι να αλλάξω την 17 σε 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Σεπτέμβριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 εξαρταται απο την χρήση της...ίσως μια καλύτερη 17άρα να σε ικανοποιούσε περισσότερο...επίσης, νομίζω πως υπάρχει το νεώτερο μοντέλο 1930 της lg......για ταινίες παιχνίδια, τηλεόραση και ψυχαγωγία γενικά προτίμησε την 19άρα...αν δεν χρειάζεσαι τον περισσότερο χώρο η 17αρα μπορεί να σου κάτσει καλύτερα......είδα σ' εναν φιλο μου μια Ασερ 19άρα την οποία και δούλεψα λίγο σε Οφις και μου φάνηκε κάπως αβολη όλη αυτή η επιφάνεια...όταν δλδ τα μάτια σου επικεντρώνονται κυρίως σ' ένα σημείο της οθόνης, όπως κατά την συγγραφή κειμένων όλο το λευκό γύρω γύρω κουράζει...έπειτα κι η απόσταση απο την οθόνη είναι μικρή και με κούραζε που έπρεπε να κουνάω πολύ τα μάτια μου για να καλύψω όλα τα σημεία της οθόνης...με την 17άρα δεν το νιώθω αυτό...νομίζω πως θα χρειαζόταν να τοποθετήσω πιο μακρυά την 19άρα για να είμαι άνετα......ίσως αυτά να είναι απλως θέμα συνήθειας σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xalia Σεπτέμβριος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 19αρα! όταν κάτσεις να δουλέψεις/παίξεις/δεις θα καταλάβεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Οκτώβριος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Όσο αφορά το μέγεθος, σε μεγάλο βαθμό ισχύουν όσα λέει ο vgiozo.έπειτα κι η απόσταση απο την οθόνη είναι μικρή και με κούραζε που έπρεπε να κουνάω πολύ τα μάτια μου για να καλύψω όλα τα σημεία της οθόνης...με την 17άρα δεν το νιώθω αυτό...νομίζω πως θα χρειαζόταν να τοποθετήσω πιο μακρυά την 19άρα για να είμαι άνετα......ίσως αυτά να είναι απλως θέμα συνήθειας σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον...H 19άρα πάντως σε μαγεύει και αν έχεις δίπλα-δίπλα μία 17άρα και μία 19άρα, η 17άρα σου φαίνεται φτωχός συγγενής.Για την ακρίβεια είναι ακριβώς όπως το έθεσε ο φίλος19αρα! όταν κάτσεις να δουλέψεις/παίξεις/δεις θα καταλάβεις...Αυτό όμως είναι παντελώς λάθοςΠήγαινε σε 19'' καλύτερα. 30% περισσότερος χώρος να δουλέψεις....17" και 19" σηκώνουν ακριβώς την ίδια ανάλυση και επομένως έχουν ακριβώς τον ίδιο χώρο στην επιφάνεια εργασίας.Τώρα για την επιλογή του μοντέλου, δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε τίποτα, αφού πολλά εξαρτώνται από την χρήση για την οποία προορίζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.