Jump to content

AMD nForce 4 SLI Motherboard Group Test

Atari[Xp+]

Recommended Posts

Δεν θα λεγα πως η gigabyte εφαγε πιτα..απλα οπως ειπε και στο τελος το παλικαρι ειναι ενα οικονομικο πακετο για SLi και σαν μ/β ειναι σταθερη και γρηγορη με περιορισμενες δυνατοτητες στο o/c.Μου φαινεται πως απλα ειναι για αλλο κοινο και καταληγο σ αυτο που ειπε ο Atari[Xp+] :) Παντως η DFI πιστευω ηταν πρωτη με διαφορα σαν συνολο :)

H συγκεκριμένη Giga είναι τελείως entry level, για "αρχάριους", non overclockers, που θα πετάξουν πάνω το hardware, και ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ χωρίς δεύτερη κουβέντα, και χωρίς "ψαξίματα" - σίγουρα όχι για εμάς, απευθύνεται σε άλλο κοινό (που είναι και πολύ μεγάλο)

Κατά τα άλλα, για το τι mosfets και πυκνωτές χρησιμοποιεί, αφήστε το καλύτερα... σαν και αυτά που έχει και η Κ8ns pro που δουλεύει 15 μήνες σερί στην τσίτα, με 1.70vcore on air, με vmem mod, και με ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ λειτουργία στα 7*335 (με Α64 2800+) χωρίς να διαμαρτυρηθεί ποτέ .&-

Καλή φάση, συγκρίνουν το entry-level SLi μοντέλο της Gigabyte με την Fatality, την SLi Premium και άλλες ακριβές Motherboard. Μάλλον η Gigabyte σαν μικρή εταιρεία που είναι δεν είχε ένα παραπανίσιο K8NXP-SLi

Πάντως (κατά τα άλλα) αρκετά καλό review. Δεν αλλάζει κάτι βέβαια, κανείς έξυπνος άνθρωπος δεν στηρίζει τις αγορές του (αποκλειστικά έστω) σε reviews.

• 1 month later...

To review ειναι καταπληκτικο αλλα θα κανω κι εγω την ενσταση μου!!Βαλανε στην συγκριση το φτωχο μοντελο sli της gigabyte και οχι το κορυφαιο K8NXP-SLi!!Δυστυχως η' ευτυχως συμπερασματα για το giga δεν μπορουμε να βγαλουμε γιατι ανηκει σε αλλη κατηγορια οπου εκει δεσποζει στις πρωτες θεσεις!Αν βαζανε ομως την ναυαρχιδα τοτε ισως να μην γραφατε DFI RULEZ!!!!!Το K8NXP-SLi με τα καινουρια bios (10) ακομα δεν εχει δοκιμαστει αλλα και με τα παλιοτερα ηταν στις πρωτες επιλογες ολων των reviews και με τα λιγοτερα bugs!!!!KBILLY13 ασε το ποσο σκυλι ειναι ειναι το giga!!!!!

Παιδια απο την ενασχοληση μου πριν πολυ καιρο και το τονιζω αυτο με μια gigabyte πρεπει

να ομολογησω οτι μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.

Στο σημειο αυτο να συμπληρωσω ομως οτι οταν σκας 200++ ευρω για μ/β δεν μπορεις να απαιτεις κατι λιγοτερο!!!!!

Η gigabyte στα ακριβα μοντελα ειναι παρα πολλη ποιοτικη!

Παρολα αυτα η dfi βγηκε πρωτη και αυτο εχει σημασια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.