GiorgosJ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2005 Έχω ένα 80άρι SATA Maxtor για τα δεδομένα μου που κοντεύει να γεμίσει και σκέφτομαι να πάρω 200άρι. Υπάρχει κάποια μάρκα που να θεωρείται σαν πιο αξιόπιστη γενικά? Είχα ένα WD 20αρι (όχι και πολύ) παλιότερα και ψόφησε στα καλά καθούμενα και είμαι λίγο καχύποπτος. Ευχαριστώ πολύ :045: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Eγω καμια δεν εμπιστευομαι κ πολυ οτι κ να λεει ο καθενας... Κ maxtor εχω κ seagate εχω κανενα προβλημα κ λειτουργουν εδω κ ποσο καιρο χωρις να σβησουν καν...(κοντευει χρονος περριπου) Μονο εναν maxtor ειχα με προβ στην τροφοδοσια αλλα τον εφτιαξα Παρε οτι θες...απλα οι seagate μου εχουν κ 5χρονια εγγυηση (δε ξερω τι εχουν οι αλλοι ψαξε πανω σε αυτα..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Eχω εναν maxtor 200αρι για data μονο sata και ειναι μονιμα ανοιχτος! Απο δισκους θα προτεινα Maxtor και WD. Με αυτες τις 2 μαρκες δουλευω εγω προσωπικα και δεν εχω καπιο prob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiorgosJ Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xalia Σεπτέμβριος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 έχω και εγώ ένα maxtor sata 250 σκυλί! μονίμος ανοιχτός κ αυτός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 seagate = αξιοπιστία Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Σεπτέμβριος 15, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Εγω από hitachi που έχω δουλέψει κανένα προβλημα.. και πριν την εξαγορα με τους ΙΒΜ παλι κανένα πρόβλημα... Νομίζω οτι είναι περισότερο τυχαίο το αν θα σου χτυπήσει ο δίσκος.. θυμάμαι μια εποχη που μας είχαν γυρισει 29 μαξτορ σε διάστημα 3 μηνών.. αλλά μάλλον ήταν παρτίδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW Σεπτέμβριος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 O καλυτερος σκληρος ειναι αυτος που παραμενει ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανοικτος. Ολες οι βλαβες μου ειχαν αιτια διακυμανσεις η πτωση ρευματος και ιους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Σεπτέμβριος 22, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Εγώ θα συμφωνήσω με τον cmos. Αξιόπιστο σκληρό μέχρι σήμερα δεν έχω βρεί (σκληρούς της σειράς. Όχι κανένα πανάκριβω... Για να τα λέμε όλα). Επειδή στην δουλειά μου έχουμε υπολογιστές και είναι 20 ώρες σε λειτουργία κάθε μέρα, έχουν περάσει πάνω κάτω όλες οι μάρκες. Πάνω απο τον χρόνο αρχίζουν και τα προβλήματα. Δεν ξέρω αν τυχαίνει... :101: :101: Πάρε αυτόν με την περισσότερη εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 22, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 seagate = αξιοπιστία :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.