Jump to content

Αξιόπιστος SATA δίσκος για data

GiorgosJ

Recommended Posts

Έχω ένα 80άρι SATA Maxtor για τα δεδομένα μου που κοντεύει να γεμίσει και σκέφτομαι να πάρω 200άρι. Υπάρχει κάποια μάρκα που να θεωρείται σαν πιο αξιόπιστη γενικά?

Είχα ένα WD 20αρι (όχι και πολύ) παλιότερα και ψόφησε στα καλά καθούμενα :( και είμαι λίγο καχύποπτος. Ευχαριστώ πολύ :045:

Eγω καμια δεν εμπιστευομαι κ πολυ οτι κ να λεει ο καθενας...

Κ maxtor εχω κ seagate εχω κανενα προβλημα κ λειτουργουν εδω κ ποσο καιρο χωρις να σβησουν καν...(κοντευει χρονος περριπου)

Μονο εναν maxtor ειχα με προβ στην τροφοδοσια αλλα τον εφτιαξα :p

Παρε οτι θες...απλα οι seagate μου εχουν κ 5χρονια εγγυηση (δε ξερω τι εχουν οι αλλοι ψαξε πανω σε αυτα..)

Eχω εναν maxtor 200αρι για data μονο sata και ειναι μονιμα ανοιχτος! Απο δισκους θα προτεινα Maxtor και WD. Με αυτες τις 2 μαρκες δουλευω εγω προσωπικα και δεν εχω καπιο prob.

Εγω από hitachi που έχω δουλέψει κανένα προβλημα.. και πριν την εξαγορα με τους ΙΒΜ παλι κανένα πρόβλημα...

Νομίζω οτι είναι περισότερο τυχαίο το αν θα σου χτυπήσει ο δίσκος.. θυμάμαι μια εποχη που μας είχαν γυρισει 29 μαξτορ σε διάστημα 3 μηνών.. αλλά μάλλον ήταν παρτίδα

Εγώ θα συμφωνήσω με τον cmos. Αξιόπιστο σκληρό μέχρι σήμερα δεν έχω βρεί (σκληρούς της σειράς. Όχι κανένα πανάκριβω... Για να τα λέμε όλα). Επειδή στην δουλειά μου έχουμε υπολογιστές και είναι 20 ώρες σε λειτουργία κάθε μέρα, έχουν περάσει πάνω κάτω όλες οι μάρκες. Πάνω απο τον χρόνο αρχίζουν και τα προβλήματα. Δεν ξέρω αν τυχαίνει... :101: :101: Πάρε αυτόν με την περισσότερη εγγύηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.