Jump to content

3800x2 απο που?

deadlock7

Recommended Posts

Παρ'οτι ειχα βρει εναν 4000+clawhammer στα 250ευρω(μεταχειρισμενο ακλοκαριστο),τελικα μου αλλαξατε τη γνωμη και λεω να παρω τον 3800Χ2.Στην Ελλαδα ειναι καπου στα 380ευρω..εχετε υποψιν καποιο μαγαζι εγχωριο ή μη με χαμηλοτερη τιμη?Αν ειναι site του εξωτερικου θα παρακαλουσα να ειναι ΕΓΚΥΡΟ!

Μπες στο www.skroutz.gr και δες.. Αυτος ειναι ο πιο φτηνος που βρηκα στην Ελλαδα:

http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=15484

Aπο το zero1 όμως οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ για αυτό σου φαίνονται χαμηλές

Πιο φθηνο ειπαμε..οχι πιο ακριβο :confused:

ΕDIT:Το οverclockers τον εχει £209.95.Ποσα ευρω βγανει βρε παιδια?Φανταζομαι θα θελει κανενα 20ευρω για μεταφορικα..

Πιο φθηνο ειπαμε..οχι πιο ακριβο :confused:

ΕDIT:Το οverclockers τον εχει £209.95.Ποσα ευρω βγανει βρε παιδια?Φανταζομαι θα θελει κανενα 20ευρω για μεταφορικα..

Με το VAT βγαινει στα £247 , δηλαδη 355Ευρω περιπου.

Μεταφορικα θα εχει πες 10-15 Ευρω ... οποτε κερδισες 10Ευρω περιπου.

Αξιζει λες ?

Κριμα κι ελεγα οτι θα τον βρω γυρω στα 350 τουλαχιστον!Παλι με βαζει σε σκεψη η αγορα του σε σχεση με τον 4000+.Το κουρασα το ξερω,αλλα εχουν 100+ ευρω διαφορα..

Δεν πρόκειται να βρεις φθηνότερο. Αλλά γιατί να μην πάρεις τον 4400? Έχει εγγύηση?

ΕDIT:schumifer τωρα ειδα το ποστ σου.Ειναι 4000+Clawhammer και τον πουλαει ενας γνωστος.Εχει εγγυηση 2.5+ χρονια..

Το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι ολοι πλεον θα βγαινουν διπυρηνοι,οποτε οι απλοι θα ξεφτιλιστουν!Παρ'ολα αυτα δε νομιζω ο 3800X2 να ξεπερασει τα 2700ΜΗz(δηλ. οσα θα πιασω και με τον 4000+).Εκτος αν στη τελικη το ρισκαρω και παρω εναν 3000+Venice κι οτι ψαρια πιασω με 150ευρωπουλακια μονο..ουφ ζαλιστηκα :102:

Στην παρούσα φάση δώσε 150 και πάρε μονοπύρηνο 3000+ και σε κανα 2-3 μήνες πούλα τον και πάρε εναν Χ2 και θα βγείς κατά πολύ κερδισμένος.....εκτός και αν ποια κάνεις την σοβαρή και βαριά δουλειά οπότε πάσο...

Greek εκανα ακριβως αυτο που ειπες!Το σκεφτηκα πριν το προτεινεις βεβαια,αλλα δεν εχει σημασια!Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια παιδια..

ΥΓ:Σε λιγο θ'αρχισω το κλοκαρισμα στον 3000+venice 0527.Αντε να δουμε τι λεει(για "φρουτακι" τον κοβω..)

O Venice 0527 που πηρα εγω παει 9*290 1.45ν(1.425*104% απο βιος) σταθερος!Μετα θελει πολλα Volt,αλλα τα 2700(9*300) τα εχει σταθερα με 1.7ν περιπου.Παραπανω δεν..βεβαια η πλειονοτητα των venice ειναι καπου εκει..ελπιζω να μην [εσεις σε καμια μπανανα,γιατι κι εγω την ιδια αλλαγη με 'σενα εκανα(winniw->venice).Απο ψυξη εχω την ΧΡ120..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.