Jump to content

pls help!!

lampros21

Recommended Posts

Kαλησπέρα σε όλο το forum...έχω το εξής πρόβλημα!!

έχω motherboard QDI kinetiz 7e και amd athlon thunderbird 1.400 το πρόβλημα είναι ότι το σύστημα μου αναγνωρίζει 1100...γιατί???τι μπορώ να κάνω???ευχαριστώ!

το δοκιμασα αυτο φιλε αλλα παλλι το ιδιο..απο οτι εχς καταλαβει εχει να κανει με τα jumper..τωρα ειναι 133x9.0...το ratio παει μεχρι 12,5 συμφωνα με το manual...εχω δοκιμασει ομως ολουσ τουσ συνδυασμους αλλα οπως και να βαζω τα jumper πανω απο 9.0 δεν εχω βγαλει...γιατι???

Yπαρχουν 2 περιπτωσεις να εχεις 133ΜΗz FSB 1400 Αthlon οποτε βαλε τα jumper για τον multi στο Auto και βγαλε το jumperaki απο το JFSB ωστε να ειναι στα 133ΜΗz αν εχεις 100ΜΗz παλι χρειαζεται το Αυτο και το jumperaki τοποθετημενο στο JFSB αλλα μαλλον το 1ο πρεπει να εχεις........

133 mhz fsb εχω...οταν το βαζω auto παλι μου βγαζει 1.200...ξερεις τι δεν μπορω να καλαβω??κανονικα θελω 133x10.5...οταν βαζω ομως τα jumper ωστε να ειναι 10.5(συμφωνα με manual) μου βγαζει 9.0...γιατι??

Eισαι απολυτα σιγουρος οτι εχεις 1400 και οχι 1200 γιατι το 9x ειναι του 1200 και εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο κανει αυτο αν ειναι 1400 τοτε η CPU ειναι ξεκλειδωτη και μπορει να παρει οτιδηποτε μεχρι 12x εκτος αν ειναι κανενα bug της μητρικης.......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.