Jump to content

και ο necro full tower???

Necro

Recommended Posts

Έχω το πρώτο (LBX-03B) και μπορώ να πω ότι για τα λεφτά του είναι πολύ καλό. Το είχα γράψει και σε ένα άλλο thread του vgiozo αν δεν κάνω λάθος. Είναι πιο φτηνό και έχει και περισσότερες θέσεις για συσκευές!

δεν δίνουν κανένα ανεμιστηράκι με το κουτί...στο Πλαίσιο Θεσσαλονίκης και τα δύο παρόμοια κουτιά τα είχαν με παράθυρο...όταν τηλ στην Αθήνα για παραγγελία (την οποία τελικά ακύρωσα) μου είπαν πως το πλαινό είναι μεταλλικό με δυο θέσεις για 90άρηδες ανεμιστήρες...

Είναι πιο φτηνό και έχει και περισσότερες θέσεις για συσκευές!

Αυτό βάσει εμπειρίας ή απο τα στοιχεία που δίνουν στην ιστοσελίδα του Πλαισίου; πολύ μπέρδεμα μ' αυτά τα κουτιά τελικά...

Εγώ και στα 2 μέτρησα 6 θέσεις για σκληρούς και 4 φατνία για οπτικές συσκευές...+ 2 3,25 για floppy

Τα συγκεκριμενα κουτια ειναι ο παραδεισος του modder και θα σε ικανοποιησουν απο χωρους, ψυξη κι ευκολιες.Εγω θα προτεινα το 2ο (σαν design) και το παραθυρο που παιρνει ειναι πολυ καλο με εξτρα ανεμιστηρες ενω απο χωρο ειναι ολα τα ιδια πανω-κατω.Δεν ξερω γιατι το 2ο μου φανηκε μεγαλυτερο σε διαστασεις απο το 1ο μιας και ταχω δει και τα δυο στο Πλαισιο απο κοντα, μπορει και να κανω λαθος.Μην εμπιστευεσαι ομως απολυτα τις διαστασεις που δινει η σελιδα του Πλαισιου κανουν λαθη.Παρε μια μεζουρα και πανε μετρα τα.

Στην ιδια κατηγορια ειναι και το μεγαλο HEC αλλα μαλλον ειμαι υπερ των chieftec.

ετσι κι εγω!

το 2 εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος

βεβαια του εχω αλλαξει τα πλαινα (και τα 2,το 1 μαλιστα με uv reactive plexi)) και εχει αλλαξει αρκετα,προς το καλυτερο βεβαια :003:

Αυτό βάσει εμπειρίας ή απο τα στοιχεία που δίνουν στην ιστοσελίδα του Πλαισίου; πολύ μπέρδεμα μ' αυτά τα κουτιά τελικά...

Εγώ και στα 2 μέτρησα 6 θέσεις για σκληρούς και 4 φατνία για οπτικές συσκευές...+ 2 3,25 για floppy

Το LBX που έχω έχει 6χ3,5 εσωτερικά + 2χ3,5 εξωτερικά + 4χ5,25 εξωτερικά.

(Παίζει να κάνω λάθος στα 3,5, 5,25 κτλ! :119: )

ΥΓ. και αυτό που προτείνει ο κοπρίτης μου άρεσε, τώρα που το βλέπω.

γιατι δεν κοιτας και αυτο στα 120€

stackerοειδες ειναι...

φτηνο ειναι...

εχει και περιθωρια για μοντες...

Aer.-Drem-Black.jpg

κανεις γνωμες για αυτο?

όμορφο και βολικό αλλά το υλικό είναι φθηνό και τα €120 είναι πολλά. Με €163 παίρνεις το ίδιο το stacker που είναι διπλάσιο και πιο ποιοτικό.

όμορφο και βολικό αλλά το υλικό είναι φθηνό και τα €120 είναι πολλά. Με €163 παίρνεις το ίδιο το stacker που είναι διπλάσιο και πιο ποιοτικό.

αυτο φανταζομαι.....

Αν έπαιζε γύρω στα €80-€90 θα ήταν καλή περίπτωση. Αλλά τα €120 δεν τα αξίζει.

ναι ναι εχεις δικιο... το ιδιο συμπεραινω και για το nemesis ....στο εξωτερικο κανει 100 δολαρια....και εδω 130 ευρω ..ελεοςςςς

Το Shark πως κ δεν το εχεις τσεκαρει ακομα?115 ευρω ποιοτικοτατο αλουμινιοτατο κ full tower.Οτι καλυτερο στα λεφτα του!(Γιατι συνεχεια προτεινω το Shark?Mηπως εχω πορωθει απο τοτε που το πηρα?)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.