Jump to content

και ο necro full tower???

Necro

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιζει να δωσω σε ενα φιλο μου το nemesis αφου γλυκαθηκα και γω απο τη μαγεια των full towers.... συγκεκριμενα δε θελω να ξεφυγω πολυ απο τα 80 ευρω για αυτο και βρηκα αυτα εδω απο τα οποια ειδα το πρωτο απο κοντα{βασικα μπορει να ηταν το δευτερο αυτο που ειδα αλλα τεσπα και τα 2 καλα ειναι} και στη κυριολεξια τρελαθηκα, γιαυτο αλωστε λεω να μεταβω σε full ... με εντυπωσιασε ο χωρος του, το χρωμα -design που ειναι ναι μεν απλο αλλα ελκυστικοτατο, αλλα προπαντως τα πολλα fans και η ανθεκτικοτητα του υλικου που με βολευει για να ακουμπαω πανω πραγματα αλλα και να για να το γυρναω απο δω και απο κει κτλ.....

Chieftec No 1

Chieftec No2

Chieftec No3

παροτι κανενα δεν ειναι stacker νομιζω πως αρκετοι απο σας εχουν καποιο απο αυτα οποτε περιμενω γνωμες και αν αξιζει να το δωσω οντως αυτο http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Cases&cp_id=55300

για να μεταβω σε καποιο απο αυτα....δυστυχως δεν εχω παραπανω χρηματα και ουτε μπορω να περιμενω για πχ καποιο stacker ......τι λετε να κανω?

Chieftec No 1

αυτο μου φανηκε πιο ωραιο, οσο για το αλλο απο τα Multirama, μου φαινετε τσαμπα τα λεφτα, γιατι με λιγα ακομα πας στο stacker Klp

Πάρε armor :p (ο κολλημένος)

Σοβαρά τώρα

Επειδή το τρίτο το είδα από κοντά, λίγο πριν πάρω το hec, θα σου έλεγα να πάρεις αντί αυτου το hec... και αν θυμάμαι καλά δεν είναι full, απλά είναι μεγαλύτερο από midi.

Βασικα κανενα δεν ειναι full...

Aπλα μεγαλυτερα απο midi οπως ειπε κ ο cakrit...

Αν ειναι να διαλεξεις αναμεσα σε αυτα που ειπες παρε το 1ο χαλαρα...

Ειναι παρα πολυ ωραιο μεσα:)

A...αλλαζει κ η προσωψη(το ασιμενιο που βλεπεις..)

Chieftec No 1

αυτο μου φανηκε πιο ωραιο, οσο για το αλλο απο τα Multirama, μου φαινετε τσαμπα τα λεφτα, γιατι με λιγα ακομα πας στο stacker Klp

ναι τσαμπα τα λεφτα.....στο εξωτερικο κανει 80 ευρω ....τι γυφτοι που μαστε ε? :067: ....................

@τεσπα, απο χωρο καλα είναι? δηλαδη ξερω πως εχουν περισσοτερο χωρο απο το νεμεσις αλλα γενικα θα με καλυψουν ?? ειναι ποιοτικα δεδομενου των χαμηλων τιμων τους? ανοιγει το πλαινο ετσι? :047: .....αυτο που με ενθουσιασε περισσοτερο ειναι το υλικο τους ..σα τσιμεντο ειναι......

κοιτα αν δωσεις 130 για αυτο δεν δινεις κατι παραπανω απο 160 να πας στο stacker η στο armor, δικια μου αποψει, και εγω μαλλον ενα απο αυτα τα δυο θα αγορασω οταν γυρισω.

απο τα τρια παραπανω κουτια ολα πανω κατω τα ιδια ειναι, ειχα δει το δευτερο απο κοντα, η χωροι του ειταν ικανοποιητικοι

Το Chieftec No1. είναι πιο μεγάλο από το Νο2(νομίζω και από το Νο3). Και χωράει πιο πολλους ανεμιστήρες. ;) Και γω αυτό έχω. Μου αρέσει, αν και δεν είναι βέβαια στακερ.Εχει καλή ποιότητα κατασκευής και υψηλή εργονομία(τοποθέτηση σκληρών και σιντιρομ κλπ).

Υ.Γ. : Μπορείς να αλλάξεις και την πρόσοψη αμα θες :)

Το πρώτο και το δεύτερο είναι ολόιδια...υπάρχουν λάθη απλώς στην ιστοσελίδα του

Πλαισίου...η μόνη διαφορά είναι η προσοψη

Δεν είναι ολόοιδια. Δες και στη σελίδα της τσιφτεκ. Το πρώτο είναι πιο μακρύ από το δευτερο και παιρνει έναν 90αρη παραπάνω στο πλάι. :)

απο κοντά που είδα και τα δύο στο πλαίσιο είναι ίδια...και υπάρχουν δυο εκδόσεις με παράθυρο και χωρίς...το μεταλλικό έχει 2 πλαινούς ανμειστήρες...

Το πρώτο είναι

540mm x 205mm x 524mm*

*= without feet (with +18mm)

Ενώ το δευτερο είναι

470mm x 205mm x 524mm*

*= without feet (with +18mm)

Εκτός και αν είναι η Longer version τοτε ναι οπως λες είναι ιδια κα ιαλλαζει μόνο η προσοψη.

έχεις λινκ για τα συγκεκριμένα μοντέλα στη σελίδα της chiedtec μήπως κάνω κάποιο λάθος;;

ναι...

...εγώ είχα μπερδευτεί με την ιστοσελίδα της εταιρείας, δεν δίνει για όλα τα μοντέλα λεπτομέρειες..

καλα παιδια μη τσακωνεστε μια συμβουλη ζητησα :D

@madg απο χώρους πας παει καλα?η ψυξη επαρκει?

γενικα παιδια αν θελετε μπορειτε να μου προτεινετε και αλλα κουτια απλα να ειναι σε στυλ tower

Τα συγκεκριμενα κουτια ειναι ο παραδεισος του modder και θα σε ικανοποιησουν απο χωρους, ψυξη κι ευκολιες.Εγω θα προτεινα το 2ο (σαν design) και το παραθυρο που παιρνει ειναι πολυ καλο με εξτρα ανεμιστηρες ενω απο χωρο ειναι ολα τα ιδια πανω-κατω.Δεν ξερω γιατι το 2ο μου φανηκε μεγαλυτερο σε διαστασεις απο το 1ο μιας και ταχω δει και τα δυο στο Πλαισιο απο κοντα, μπορει και να κανω λαθος.Μην εμπιστευεσαι ομως απολυτα τις διαστασεις που δινει η σελιδα του Πλαισιου κανουν λαθη.Παρε μια μεζουρα και πανε μετρα τα.

Στην ιδια κατηγορια ειναι και το μεγαλο HEC αλλα μαλλον ειμαι υπερ των chieftec.

ευχαριστω για τις συμβουλες.... το σχεδιο προχωρα κανονικα ! μαλλον για το πρωτο παω ...ετσι και αλλιως πιο φθηνο απο ολα ειναι και παιρνει και πολλα fans...μπορω αν το παραγειλλω να ζητησω διαφανες πλαινο? με ποσα προεγκατεστημενα fans το δινουν? αν ξερει καποιος να μου πει , ευχαριστω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.