WoW Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2005 Εχω τους εξης δισκους: MAXTOR 250GB (7Y250P0), MAXTOR 160GB και WESTERN DIGITAL 120GB (WD1200JB). Ολα ειναι σε κουτι midi-tower και οσο να'ναι ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ. Τι προτεινετει: αεροψυξη η υδροψυξη? Δεν ξερω αν το συστημα μπορει να σηκωσει το ZALMAN RESERATOR με ταυτοχρονη ψυξη σε τροφοδοτικο-CPU-VGA-3 δισκους. Με την ευκαιρια, στειλτε και κανενα link με τις προτασεις σας. Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Σεπτέμβριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Βασικά δεν νομίζω οτι θα μπορούσε να σηκώσει τόσες συσκευές... απο την άλλη αφού απο οτι φαίνεται είσαι διατεθιμένος να δώσεις κάποια χρήματα γιατί δεν σκέφτεσαι να αλλάξεις κουτι? Σίγουρα θα έχεις πολύ καλύτερη θερμική συμπεριφορά ιδίως στους δίσκους...Σκέφτομαι το κόστος για υδρόψυκτο psu (γιατί κατι τέτοιο κατάλαβα) και ζαλίζομαι.. όπως επίσης και τα w/c frames για σκλήρούς είναι ακριβούτσικα...Εγώ θα σου έλεγα να αλλάξεις κουτι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xalia Σεπτέμβριος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 μπορείς να δοκιμάσεις και παθητική ψύξη.... ZALMAN Θερμοαπαγωγέας ZM-2HC1 για Σκληρούς Δίσκους 27e από Πλαισιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Σεπτέμβριος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 μπορείς να δοκιμάσεις και παθητική ψύξη.... ZALMAN Θερμοαπαγωγέας ZM-2HC1 για Σκληρούς Δίσκους 27e από Πλαισιο.... 27x3=81euro... γι αυτο ακριβως το λόγο είπα για κουτάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
xalia Σεπτέμβριος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 χμχμχμ 3 σκληρούς....ναι πολλά βγαινει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Ένα απλό ανεμιστήρι δε μπορείς να προσαρμόσεις? Πιθανόν το κουτί σου να έχει κάποια κατάλλη θέση.Αλλιώς, ίσως σε συμφέρει να πάρεις κάποιο άλλο tower. Πχ το HEC 6A19. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Σεπτέμβριος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Σωστά.. έχω το HEC (για ακόμα μία μέρα αν πάνε όλα καλά) και για τα λεφτά του είναι απλά εκπληκτικό....(άσχετο.. αν ενδιαφέρεται κανεις από θεσσαλονίκη το δίνω σε χαμηλή τιμή μόλις έρθει το armor) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Σεπτέμβριος 13, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Το καλυτερο ειναι να παρεις ενα κουτιπ που μπροστα απο το "συρταρι" των σκληρων εχει 1 120αρι ανεμηστηρα..Ετσι και ησυχια θα εχεις και ψυξη υπεραρκετη για τους σκληρους..Αν παλι δεν θες να ξοδεψεις χρηματα και το κουτι σου δεν εχει θεση για ανεμηστηρα μπροστα απο τους σκληρους βαλε τους στο πατωμα του κουτιου και απο πισω τους εναν ανεμηστηρα να τους φυσαει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Σεπτέμβριος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 εγω ειχα παρει αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802223αλλα το θεμα ειταν οτι δεν χωρουσε στο κουτι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 13, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις στην παρούσα φάση είναι να πάρεις round cables ώστε να έχεις καλύτερη ροή στο κουτι... Ακόμα και να πάρεις παθητική ψύξη δεν θα δείς τόσο μεγάλη διαφορά που να το δικαιολογεί αλλά και να έχεις και σημαντικά οφέλη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Σεπτέμβριος 13, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Μην σε πολυαπσχολει παντως αφου πολυ δυσκολα θα παθει ζημια ενας σκληρος δισκος απο θερμοκρασια, εκτος πια αν μιλαμε για θερμοκρασιες κουτιου ανω των 65c που μαλλον δυσκολο.Οποτε οπως ειπαν και ποιο πανω τα παιδια το ποιο συμφερον ειναι να παρεις ενα κουτι, σχεδον ολα τα καινουρια εχουν στο μπροστα μερος 1x12αρι η 2x9αριδες και κανουν μια χαρα την δουλεια τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Σεπτέμβριος 13, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Γνωμη μου ειναι πως δεν χρειαζεται να καταφυγεις σε ακριβες λυσεις και πως με ενα 12 ανεμιστηρι απο μπροστα θα κανεις την δουλεια σου μια χαρα.Στο δικο μου πισι επειδη δεν ειχε υποδοχη εκανα τρυπες στο κουτι και τον στερεωσα.Να μου πηρε και 5 λεπτα ζητημα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 13, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Τρύπες????Μα που ζεις? Τις ταινίες διπλής οψεως γιατι τις έχουμε........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Σεπτέμβριος 13, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Απλα μου αρεσουν οι πιο μονιμες και σιγουρες λυσεις. :016: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 13, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Εγω με 3εις δισκους στο κουτι κ κολλητα, με ενα φανακι απλο να βαζει αερα απο εξω μια χαρα 38-39 ειναι ολη μερα. Τι υδροψυξεις κ τρελα λετε τωρα lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW Σεπτέμβριος 14, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Τελικα ολοι συμφωνουν στο κουτι....Ο δισκοι μου εχουν round cable και ZALMAN ZM-2HC2, υπαρχει fan 1x80mm, η CPU εχει ZALMAN CNPS7700-Cu, το τροφοδοτικο CHIEFTEC εχει fans 2: ειδα στο hacksh*p το παρακατω κουτι http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1171Μαλλον εκεινο βλεπω σαν επομενη αγορα η το TNN500A σαν απολυτη λυση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Σεπτέμβριος 14, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Τελικα ολοι συμφωνουν στο κουτι....Ο δισκοι μου εχουν round cable και ZALMAN ZM-2HC2, υπαρχει fan 1x80mm, η CPU εχει ZALMAN CNPS7700-Cu, το τροφοδοτικο CHIEFTEC εχει fans 2: ειδα στο hacksh*p το παρακατω κουτι http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1171Μαλλον εκεινο βλεπω σαν επομενη αγορα η το TNN500A σαν απολυτη λυση....Καταρχην για το ΤΝΝ δεν μιλάμε γιατί είναι κατηγορία απο μόνο του.. Οσο για το παραπάνω .. επειδή το σκεφτόμουν για πάρα πολύ καιρο, σκέψου την λύση και του stacker-armor ή κάτι παρόμοιο... γιατί μην ξεχνάς οτι οι πολοί ανεμιστήρες (ιδίως 8cm) θα κάνουν και αρκετό θόρυβο όσο αθόρυβοι και αν είναι.Σου επαναλαμβάνω τέλος οτι μία φθηνή λύση και αρκετά καλή κατα την γνώμη μου είναι ένα hec..Το οποίο μπροστά απο τους δίσκους έχει έναν 12ρι και μπορείς να βαλεις μέχρι και 3 δίσκους ακριβώς πίσω απο τον ανεμιστήρα. Εκτος αυτού έχει αρκετό χώρο για άλλες συσκευες, είναι πολύ πιο πλατύ από τα κλασσικά midi.Σου επαναλαβάνω επίσης το armor γιατί εκτος των 3 δίσκων που μπορείς να βάλεις μπροστά, έχει και μία θέση στο πίσω μέρος του κουτιού για ακόμα 3 δίσκους πάλι με ανεμιστήρα δίπλα..Τώρα για το κουτι που λές, έχει ένα καλό... μπορείς να το κάνεις και τραπεζάκι (μην γελάτε το είχα σκεφτεί και αυτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW Σεπτέμβριος 14, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 hec? armor? μαρκα κουτιου ειναι? δεν την ξερω, εχω χασει την μπαλλα με αυτα τα καινουργια περιφεριακα. Στειλε σε παρακαλω κανενα link να το δω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Σεπτέμβριος 14, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αν βάλεις έναν ανεμιστήρα να φυσά τους σκληρούς τότε θα είσαι ΟΚ.Αν δε μπορείς να βάλεις στο κουτί που έχεις πάρε ένα καινούργιο. Το Server Case τι να το κάνεις (?) και 225 € (?) πάρε ένα καλό κουτί να παίρνει 2x12cm ανεμιστήρες (ένα μπροστά και ένα πίσω), να είναι και λίγο μεγάλο να έχει χώρο και θα είσαι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Σεπτέμβριος 14, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αν βάλεις έναν ανεμιστήρα να φυσά τους σκληρούς τότε θα είσαι ΟΚ.Αν δε μπορείς να βάλεις στο κουτί που έχεις πάρε ένα καινούργιο. Το Server Case τι να το κάνεις (?) και 225 € (?) πάρε ένα καλό κουτί να παίρνει 2x12cm ανεμιστήρες (ένα μπροστά και ένα πίσω), να είναι και λίγο μεγάλο να έχει χώρο και θα είσαι μια χαρά. Εγώ θα το πώ πάλι...hec.. ταιριάζει στην περιγραφή σου.. και οχι δεν εχω μετοχές στην hec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.