spresv Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2005 Που θα βρω το υλικο της φωτογραφιας? Λιγο πιο λεπτο αν ειναι δυνατον. Θα παει για την ηχομονωση του κουτιου. Ευχαριστω.
cakrit1442169096 Σεπτέμβριος 13, 2005 #2 Σεπτέμβριος 13, 2005 Θα σου έλεγα σε καταστήματα με εξοπλισμούς επαγγελματικού ήχου.. για θεσσαλονίκη το μυαλό μου πάει στον Νάκα.. Είναι εξοπλισμός studio το συγκεκριμένο υλικό.. αν το θέλεις για το pc γιατί δεν παίρνεις κάποια από τις έτοιμες λύσεις? (akasa)
spresv Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #3 Σεπτέμβριος 13, 2005 Δεν εχει μεγαλη διαφορα σε τιμη? Αυτη την εντυπωση εχω...
soler1442169065 Σεπτέμβριος 13, 2005 #4 Σεπτέμβριος 13, 2005 Θα βρείς σε καταστήματα ήχου κλπ. όπως είπε και ο φίλτατος cakrit.Πιο λεπτό δύσκολα... άρα θες και ένα κοπίδι για να το διαμορφώσεις όπως θες.p.s. αυτό της φωτογραφίας πρέπει να είναι απο την συσκευασία κάποιας l20 ε? :098:
JimmyFox Σεπτέμβριος 13, 2005 #5 Σεπτέμβριος 13, 2005 Ricofon μπορείς να βρεις και στο Praktiker. Σχετικά φθηνά.
Linos801442169065 Σεπτέμβριος 13, 2005 #6 Σεπτέμβριος 13, 2005 Επειδη ξερεις ποσο σε αγαπαω, θα φροντισω εγω να σου βρω... Για την "τιμη" θα τα βρουμε (εισαι ωραιο αγορι και θα σε φτιαξω...)
Stelaras Σεπτέμβριος 13, 2005 #7 Σεπτέμβριος 13, 2005 Σταυρο τι θελεις να ηχομονωσεις ? Το ricoffon ειναι ηχοαπορροφητικο , και οχι ηχομονωτικο .Δεν θα σου κανουν ακριβως αυτο που καταλαβαινω πως θελεις ...
spresv Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #8 Σεπτέμβριος 13, 2005 Γατα εισαι psoler Το κουτι θελω να ηχομονωσω βασικα, για 24/7 καταστασεις. Στελιο αυτο δεν το ηξερα... Εχεις να προτεινεις καποιο αλλο υλικο? Θα παω μια βολτα απο πρακτικερ αμα δεν με... "φτιαξει" ο Τακης.
Stelaras Σεπτέμβριος 13, 2005 #9 Σεπτέμβριος 13, 2005 Τον τελευταιο καιρο ψαχνω να βρω κατι για να ηχομονωσω το κουτι του Phase change . Εκει μιλαμε για θορυβο απο κομπρεσσερ . Ειναι αρκετα παραπανω απο αυτο που θελεις να κοψεις εσυ στο κουτι σου.Στα μαγαζια που πηγα και ρωτησα , μου προτειναν ολοι να παρω φελλο . Αυτο ειναι ηχομονωτικο . Το ricoffon ειναι ηχοαπορροφητικο και το προτιμουν στα studio για να εχει καλυτερη διαδοση ο ηχος μεσα , αλλα και για να μονωνουν τον απεξω χωρο .Κανει δηλαδη δουλεια και αυτο , αλλα οχι οπως ο φελλος .Ο φελλος ειναι ενα σκληρο υλικο , και το αγοραζεις ανα μισο τετραγωνικο επιφανεια . Παχος εχει διαφορα μεγεθη .Μαλιστα μου ειπε ενας καταστηματαρχης , οτι αν δεν σε καλυψει μονο ο φελλος , τοτε μπορεις να βαλεις και ricoffon για συμπληρωμα . Οχι ομως σκετο ricoffon .Oπως και να εχει , φθηνα υλικα ειναι και τα δυο .Αν καποιος ξερει κατι παραπανω , ας μας ενημερωσει .
gfa3 Σεπτέμβριος 13, 2005 #10 Σεπτέμβριος 13, 2005 Απο τα καλυτερα υλικα για αυτη τη δουλεια ειναι ενα που χρησιμοποιουν για τους τριγμους στα εσωτερικα πλαστικα των αυτοκινητων που ειναι μαυρο σαν πεπιεσμενο ricoffon με εξωτερικη επιφανεια λεια αλλα δεν ξερω πως λεγεται.Σε φανοποιεια μπορει να βρεθει καποια βοηθεια για ονομασια και προελευση.Παντως ειναι αρκετα λεπτο με διαφορες διαστασεις (3-10 χιλ.) αλλα δεν ξερω πως το λενε.
assasine Σεπτέμβριος 13, 2005 #12 Σεπτέμβριος 13, 2005 Δοκίμασε στρώσεις από χοντρό βελούδο ή μοκέτα από ρετάλια που είναι και φθηνή.
spresv Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #13 Σεπτέμβριος 13, 2005 Σε πρωτη φαση θα δοκιμασω φελλο με η χωρις ricoffon, αν και σε ορισμενα σημεια θα ειναι λιγο δυσκολο.... Δεν αλλαζει καποιος τον τιτλο σε "υλικα ηχομονωσης" ή κατι τετοιο?
lambrosk Σεπτέμβριος 13, 2005 #14 Σεπτέμβριος 13, 2005 Ακριβώς το πιο καλό είναι το πισοχαρτο που είναι αυτοκόλλητο βγαίνει σε διαφορα χιλιοστά και είναι ακριβό αν θυμαμαι ειχα πάρει το μισό τετραγωνικό 16€ πριν 4 χρόνια... και το βρίσκεις σε μαγαζιά με υλικά μονώσεων.
kagelar34 Σεπτέμβριος 14, 2005 #15 Σεπτέμβριος 14, 2005 Τα έχει και τα 2 το πάκτικερ το αυτοκόλλητο δεν θυμάμαι πως το λένε. Στο thelab Πολύ παλιά υπήρχαν τα πάντα από αυτά σε ένα thread.Α και αυτό Επειδη ξερεις ποσο σε αγαπαω, θα φροντισω εγω να σου βρω...Για την "τιμη" θα τα βρουμε (εισαι ωραιο αγορι και θα σε φτιαξω.. θα το καταγγείλω ο spresv είανι 15. λολ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.