Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2005 Με ποιό πρόγραμμα μπορώ να κάνω μετατροπή διάφορων αρχείων video (κυρίως avi και mpeg2) σε 3gp ή MP4; Βασικά το θέλω για ένα φίλο μου που έχει το SE K700i και θέλει να περνάει videos στο κινητό... Υ.Γ.: Θέλω κάτι full freeware. Όχι trial κ.τ.λ. Βρήκα μερικά αλλά τα περισότερα είναι trial versions και επειδή δεν έχω όρεξη να εγκαθιστώ όλα αυτά που βρήκα, αν ξέρετε κάποιο καλό και free, πείτε το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιανουάριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Εγώ χρησιμοποιώ τον "ImTOO 3GP Video Converter"... Αλλά δεν είναι free, αλλά "free".... Με έχει εκπλήξει η ταχύτητα που χρειάζετε για την μετατροπή (εντάξει σίγουρα παίζει και ο P4 ρόλο)....Συνήθως τα free έχουνε πολύ λίγες δυνατότητες ή και τίποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 16, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Τι ενωάς με το δεν είναι free αλλά "free"; Εγώ βασικά θέλω να να κάνω αυτή την απλή δουλειά και ευχαρίστως αν έχει και κάποια επιλογή που να επιλέγεις πόση συμπίεση έχει. Τα έχει αυτά τα πράγματα; Αν ναι, μου κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 ’λλο ένα "free" για Mpeg4 είναι και το recoder της Ahead. Πολύ καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 16, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Τι ενωείτε ρε παιδιά με το free μέσα σε εισαγωγικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιανουάριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Ρε Μάκη σοβαρά τώρα έχεις 1100+ φεύγα Posts στον Λάμπη kai δεν ξέρεις το "free".Να σε ρωτήσω το software Που θέλεις πρόκειται μήπως να μπει σε κανά γραφείο-επιχείρηση , ξέρεις εκεί που κάνουν συχνά ντου οι εφορίες.....???Αν είναι για σπίτι θτμάσαι την ατάκα Του σβαντζενεγκερ ,,,,εκτός το i'll be back είχε πει και ένα astala***** baby ....εε βάλε στον browser αυτή την λέξη και ψάξε να βρεις μια Ωραία "φρεε" άδεια για το πρόγραμμα που θέλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 16, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 A, sorry, ξεχάστηκα! Δεν πρόκειται να μπεί σε επιχείρηση ή κάτι τέτοιο οπότε μας κάνουν και "free"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.